holení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54872 31.7.2012 10:40

Ahojky, mám problém. Můj přítel mě chce oholit tam dole a já nevím, jestli mu to mám dovolit. Přece jenom je to dosti intimní záležitost a jsme spolu teprve krátce. Proto se chci zeptat, jestli s tím máte nějaké zkušenosti. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko31.7.2012 10:46

    Nedělej nic, co je proti Tvé vůli. Možná to chce jenom čas. Ve vztahu obecně platí nedělat nic, s čím nesouhlasíte oba, nezávisle na tom, jak dlouho spolu jste - musíte se vzájemně respektovat, ne se do něčeho za každou cenu nutit. Samozřejmě kompromisy jsou důležité, ale některé věci vyplynout časem i samy.

  • Vyměním tvého přítele za mého muže! :-D
    Já jsem včera přišla s tím, že už si tam přes pupek nevidím a že potřebuju, aby mě oholil, než půjdu k doktorovi, ať tam nedělám ostudu a ono ho málem šviho. Prej v žádným případě :-)

    Normálně bych to po něm nechtěla, tohle je výjimečná událost. Samotné by mi to taky bylo dost proti srsti, ale za těchto okolností není zbytí.

  • Ahoj:) s přítelem se občas holíme na vzájem, samozřejmě strach mám, ale kluci jsou opatrní na tohle ;-) teda aspoń ten můůj. A je to i jako příjemná předehra :)

  • Já na tom nevidím nic špatného, může to být fajn, ale pokud je ti to proti srsti, řekni, že zatím nechceš a třeba někdy časem, uvidíš, jak se na to budeš cítit. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist