hnisaní po očkování..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52813 13.5.2012 8:15

ahoj holky chtěla bych se zeptat co by jste dělali kdyby byl víkend a malé začlo hnisat raminko od očkování po TBC..ma mokre od toho i bodyčko máme 8měsícu..díky za odpovědi.

Děkuji holky za vaše názory zajdu zítra s tým k dr.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nám to hnisalo moc moc.Dostala akorát odklad na očkování a nic jsme na to dávat nesměli.Měla oblečení celé od hnisu.Zavolej si tam kde ji očkovali nebo pediatrovi.
    Za chvíli nás to čeká znova ou je....

  • Očkování po TBC hnisá hodně, v podstatě je to normální. Nás se rovnou ptali, jeslti máme doma Framykoin a ať to mažeme. Pokud nemáš doma nějakou antibiotickou mast (Ophtalmo-Framykoin, Framykoin, Maxitrol atd), tak na to zkus dávat obklady z heřmánku, řepíku nebo alespoň borovou vodu. V žádném přpadě nevymačkávat, ani nestrhávat stroupek. Nám se nejlíp zahojilo v mořské vodě.

  • Já bych jela do porodky se na to zeptat,ale určitě bych to nenechala jen tak.. A jen dotaz, vás očkovali na TBC? Nás už ne, prý se už neočkuje

  • Zkus zatím obklady z heřmánku několikrát za den, to ti beztak doporučí i doktor nebo ta kalmetizační sestra. A zítra si zavolej na očkovací stanici, oni ti tam na to kouknou.
    My jdeme na TBC ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, jak to zvládneme. Malému je 7 měsíců.

  • Malé to hnisalo dlouho - kvůli tomu se ostatní očkování odsouvalo až do jejího půl roka. Měli jsme na to dávat odvar z řepíku. Pak jsme dostaly framykoinový zásyp. Nakonec jí to u doktora propíchli a vymačkali (to nedělej sama, kvůli sterilitě). Určitě to není důvod jít s tím na pohotovost (teda pokud nemá jiné potíže) - ale pokud nemáš framykoin, tak si zítra pro něj zajdi k vaší dr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist