hexavakcína a synflorix

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30007 1.12.2011 10:03

AHOJ HOLKY, CHCI SE ZEPTAT, VČERA JSME DOSTALI OČKOVÁNÍ - DO KAŽDÉHO STEHÝNKA, A MÁME HOREČKY UŽ DRUHÝ DEN.
MŮŽU PŘI DALŠÍ NÁVŠTĚVĚ ODMÍTNOUT DALŠÍ DÁVKU SYNFLORIXU?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • moje kamarádka píše: "Synflorix je nepovinný - tzn. můžeš odmítnou.. já bych neřešila nějaké "lítání" k doktorovi, ale zdraví dítěte! přečetla sis , co to všechno je nebo máš jen info, že to je to nejlepší pro tvé dítě? rozhodně bych nedávála další dávku, a hexu pokud by měl byť jen sebemenší rýmu nebo nachlazení, bych rozhodně odložila!"

  • Ahojte, mam 3 deti, syna 3 roky a dvojicky dievcence 5mes. Bohuzial az teraz som sa dostala k tomuto videu:

    Ak by som ho videla skor nedala by som deti ockovat naviac este aj synflorixom. Moj syn mal po ockovani vysoke teploty, davala som mu aspon na noc nurofen, aj ked lieky nemam velmi rada. Bolo mi ho luto, ale myslela som si, ze je to tak spravne. Ak si pozriete cele video, bude vam z toho vsetkeho zle. Ja uvazujem, ze poslednu davku synflorixu odmietnem - pocit, ze davam do mojich slniecok jedy ako je ortut, rozne konzervanty, antibiotiky, a ze im to moze sposobit alergie, ekzemy, autizmus,..

  • můžeš si to nechat naočkovat každé zvlᚡ, ale to budeš pořád jen lítat k doktorovi na očkování. Tohle je ale běžná reakce po očkování, mě zase nespavý syn prospal 4 hodiny v kuse a byla jsem z toho na nervy.

  • Ahoj, když už jsi se rozhodla pro první dávku Synflorixu - tak bych ji už dál doočkovala. Jinak by to první trápení bylo úplně k ničemu. Jen ji nechej očkovat v jiný den. Naše dr. říkala, že se hexa se Synflorixem dávat nemá. My jsme to samostatně zvládli v pohodě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist