hadrové pleny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35283 23.5.2011 19:04

Ahoj womenzonky.Objednala jsem si hadrové pleny a dneska mi přišly,ale zůstala jsem koukat jaké ty pleny v dnešní době vůbec dělaj -jestli se tomu vůbec dá říkat pleny fakt nevím.Myslím,že siťka proti hmyzu je huščí.Strašný.Takže jsem vytáhla pleny co mám ještě doma po dvou dětech-jo to byl jiný materiál.Jenže nejsou už tak krásně bílé jako ty nové.Poraťte prosím jaké bělodlo nebo jaký prášek použít aby aspoň trocha prokoukly.Dík za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkusila bych je odmočit v krystalické sodě. Zmekčuje vodu, tak je zkus namočit a pak vyprat v pračce v kvalitním prášku, ke kterému také přisypej sodu, zvyšuje účinnost praní. Pleny by měly přežít teplotu 90 stupňů. Myslím, že by mohly prokouknout. Pravda je, že dnešní plenky nejsou nic moc :o)

  • Ahoj, opravdu nejvíc dělá sušení na sluníčku, jinak jsem nenašla nic, co by vrátilo původní bělost-zloušela jsem různé bělící kůry, co jsem našla po netu i Ariel a žádný zázrak, ale po častém sušení na sluníčku je znát (o proti zimě, kdy suším jen doma) Ale ono to není tak poznat, že není bílá bílou, pokud vedle nedáš bělejší plenu :-) Pleny také používám už na 3.dítě a slouží, jsem ráda, že jsem tehdá sehnala ještě kvalitnější-přes net bych se ted´ čtvercovou plenu asi neodvážila koupit naslepo, bez doporučení, ověření, že se nejedná o ty průhledné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist