fotky dětí-fotoalba

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50249 9.9.2012 9:12

Chtěla jsem se zeptat maminek, zda v dnešní době dětem děláte album s fotkami v klasické papírové podobě nebo nějaká elektronická na netu? Já miluji prohlížení fotek v albu a ráda se touto činností bavím, jak mám chvíli času, ale moje okolí si myslí, že je to přežitek a při návštěvách si pouštějí fotky v pc nebo v televizi a klasickou vyvolanou fotku u nich člověk nepotká. Kdokoliv k nám přijde, chce vidět fotoalba a vydrží do nich hledět celou návštěvu, jsou docela vtipně udělaná, ale sami se tím neinspirují, jen vždy pochválí můj výtvor. Synkovi jsem udělala i jeho vlastní leporela a moc rád si je prohlíží a při výrobě mi i pomáhal, tak to bylo pro nás oba dost zábavné a je to krásná vzpomínka. Tak jak jste na tom vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já taky dělám dětem klasická alba s vyvolanýma fotkama. Baví mě to a líbí se mi to. I mi přijde hezčí a praktičtější ukázat návštěvě na prohlédnutí album než fotky v PC. Nedávno v TV říkali, že většina mediálních nosičů jako jsou CD a DVD mají jen krátkodobou životnost (cca kolem pěti let) a pokud člověk dostatečně své fotky v PC nebo na CD poctivě nezálohuje a po pár letech neobnovuje, tak může o své cenné fotečky lehce přijít...a uvedli, že nejtrvalejší charakter mají právě klasické papírové fotky. S tím souhlasím a i z tohoto důvodu fotky vyvolávám - mám pocit jistoty (i po zkušenosti z minulosti, kdy jsem o pro mě dost cenné fotky v PC nenávratně přišla).

  • Taky dělám klasická alba, navíc si do nich doplňuju informace kde jsme byli, kdy to bylo, jaké bylo ubytování, co bychom mohli ještě vidět, píšu popisky. Takže když letos přišel známý, že neví, kde se ubytovat v Rožnově pod Radhoštěm, dala jsem mu kontakt včetně fotek ubytování. Byl pěkně překvapený. Stavíme taky domek, dělám album kdy se co dělalo, dávám fotky, které taky možná jednou využijem. Já vím, že fotit si rozvody v domě je trošku úchylka, ale zase víme, kde jsou a nemusíme se bát, že se do nich někdy navrtáme.... :-) Švagrovi nedávno začal stávkovat počítač a teď shání kdo má jaké fotky, protože je všechny nezachránil. To se mi stát nemůže :-)

  • Ahojky, já dělám alba a je to můj koníček. Koupila jsem si na netu program na tvorbu alb Print Creations , pohlednic a tak, ve kterém může pracovat i laik a můžeš si to i sama vytisknout. Takže tě to nevyjde tak strašně draho, jako ty fotoknihy a můžeš si zolit jaký chceš design, motivy... Pak si to vytisknu a nechám svázat a dám do knihovny a jsem na to hrdá. Mám výhodu, že mamka má knihařství, takže mi na desky udělá i nemožné :-) Tak si vždycky něco vymyslím :-)
    Koukni tady http://www.arcsoft.com/estore/software_title.asp.

  • Sice ještě nemám děti, ale i tak dělám z fotek klasická alba s popiskama...je to lepší a o fotky člověk jen tak lehce nepřijde :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist