folikulometrie

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137549 8.2.2016 9:28

ahojky chtěla bych slyšet Váš názor nebo alespoň výsledek: S manželem se snažíme o mimčo sice krátko ale snažíme ... můj doktor mě nabídl, že mi bude kontrolovat folikulum aby mě určil plodne dny přesne ,že až bude mít 3 cm tak nám naplanuje styk ,že to skusíme a třeba nasadíme i clostík.. měla jste to některá z vas, a jaky byl uspěch??? a co vše mam ještě dělat abych tomu pomohla moc děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mně měřil doktor folikulometrii dvakrát, jednou orientačně a podruhé před IUI. A vyšlo to :-D Určitě tím nic nezkazíte a hlavně opravdu zjistíš jak tělo funguje. Jen je otrava tam docházet týden každé ráno na měření. Výsledky ti pošlu do vzkazu.

  • dancewomen8.2.2016 11:57

    Do hormonů bych nešla, ale folikumetrie je super, nám to vyšlo hned na poprvé při sledování.



  • Ja som bola na folikulometrii viackrát....podla mna je to super, aspon sa dozvies ci mas pravidelnu ovulaciu, ci vajicka dorastaju ako maju, prip. sliznica. V priebehu cyklu tak treba ist ale dost casto. Ja ked som chodila, tak kazdy druhy den. Clostylbegyd zatial netreba riesit, az ked sa ukazu vysledky folikulometrie. Mne napríklad pravidelne vychadza ovulacia vsetko o.k., ale uz dlho sa snazime o babo a stale nic (vsetky ostatne vysetrenia o.k.), tak som tento cyklus brala clostylbegyd, aby sa zvysila sanca na otehotnenie, takze uvidíme (narastli mi 3 velkefolikuly), tak dufam, ze deticiek nebude viac, ale snad to vyjde. Takze ked sa zrejme dlhsie nebude darit, tak ti lekar predpise clostik aj ked folikulometria dopadne dobre. Popravde veli sa mi do toho nechcelo, lebo je tam vela neziaducich ucinkov, ale tzba po dietatku je silnejsia....takze uvidis aj ty, co ti odporuci.....drzim palce, nech sa zadari cim skor;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist