flaška na čaj, jakou?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #247464 2.5.2019 11:24

Potřebovala bych poradit. Dcera ma 14 měsíců, mléko pije klasik z flašky Avent se savičkou (tři díry) čaj jsem přendala do flašky Avent s pevném pitkem, že si to i drží sama s třemi dirami, že by úplně neprotykala jak se prezentuje to se musí fakt vychytat ale hlavně v tom pevném pítku má tři díry jak je to placaté a jak dcera táhne, nestíhá to polykat tudíž má mokré triko než čaj v sobě, už dva měsíce to má a prostě si nezvykla a ukapává jí to, když jsme právě mimo domov je to na prd když je pak pocintaná. Jakou flašku jste měly vy?nechci jí držet pořád na savičce s jednou dírou aby tahala jako mimino, ale aby se naučila pobírat to co jí teče samo. Diky za tipy či odkazy jaká by byla vhodná láhev.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petrakim2.5.2019 11:37

    Postupně naučit pít z hrnku? Moje malá též pije přes savičku s jednou dírkou a zkoušíme hrneček, máme takové malé 50ml pro děti jako první hrníček na pití. Navíc jak vidí, že pijeme z hrnku, tak chce taky. Nebo zkuste udělat větší díru do savičky s jednou dírkou. Poteče toho víc, ale pořád méně než přes 3 dírky. Používáme Babylove savičky i flašky.

  • Z tehle tri direk byvala i moje dcerka pocyntana. Davala jsem ji z hrnicku a slo to mnohem lip. Na výlety ma flacku s brckem z tescomy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist