finance-oddlužení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22486 16.2.2012 10:22

Ahoj,mám otázku,nemáte někdo zkušenosti se správcem dluhů s.r.o ?
Zjištuji rodinné známé,má finančí problémi tak by to chtěla skusit touto cestou,tak zda to nejsou podvodnící.
Děkuji za info

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, jestli jsem to dobře pochopila, tak zjišťuješ něco o této společnosti pro známé, kteří jsou ve finančních problémech že ano? Úplně jsem to nepochopila tak se ptám raději polopatě.
    Co se týče takovýchto organizací, jsou názory dvojí. Dlužníci jsou rádi, že se nemusí o nic starat a že vše za ně vyřídí ona organizace a připočítá si úrok za služby, ale na druhý straně lidi takovéto organizace odsuzují, že člověk neví, kam peníze jdou. Těžko říci.
    Já zkušenosti nemám, ale radím dle svého uvážení. Už ve škole nám kladli na srdce, ať si vše prověříme a peníze raději posíláme přímo tam, kam máme. Takže já bych žádného prostředníka nechtěla. Peníze prostě rovnou tam kam dlužím a že s tím mám práci? To jsem si měla rozmyslet, než sem ty dluhy nasekala. Vím že někdo nemá na výběr, ale nekupuju to, na co nemám.
    Pokud se v tom budeš i ty nějak angažovat, také si to dobře promysli. I když jsou to rodinný známí. Moje známá se takhle podepsala jako ručitel kamarádce pod půjčku, a musela zaplatit 80 tisíc, protože ta její kamarádka neplatila! Je to 3 roky a soud to dodnes řeší. A je to podobné i v jiných případech. Kamarád nekamarád, od dluhů dle mého ruce pryč....

  • donalabuznice8.10.2019 23:48

    Ahoj, můj manžel taky řešil nedávno oddlužení a postupoval dle návodu z https://ideaclub.cz/media/jak-probiha-oddluzeni-podani-a-schvaleni-navrhu Vybrali jsme si organizaci se kterou měly dobré zkušenosti známí, a tak celá insolvence i následné oddlužení proběhlo naprosto bez problému.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist