falesny omyl

Otázku položila: Anonymní uživatelka #29283 4.1.2012 21:53

Situace: Kluk me kontaktoval prvni po tom, co me videl na nejaky akci. Ja jsem skoro nevedela kdo to je, ale psali jsme si, trochu se lip poznali, byli jsme venku, zitra jdeme znovu ven. Zezacatku jsem ho tak skadlila ruznejma narazkama, jak to tak byva.. Ted mi ale prijde, ze bud ma pocit, ze me ma jistou (coz uz trochu ma, mam o nej taky zajem; ale o nej ma zajem kazda druha holka u nas ve meste) nebo naopak ten zajem opada treba z toho duvodu, ze mu davam najevo, ze jsem mu dostupna :D to nevim.. myslite ze by mohlo zabrat kdybych mu poslala "OMYLEM" sms urcenou pro nakyho jinyho kluka? Ze by videl, ze me nema zas tak jistou, ze mi pise i nekdo jinej? :D

podotykam: je nam obouma vic pres 20, ono to vypada docela pubertalne :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Máš pravdu, vypadá to tak. ;)
    Být tebou, nedělala bych to takhle. ;)
    Dala bych mu to najevo jinak. ;)) Třeba bych se chvíli neozývala, nebo když napíše, hned neodepsala, kdyby se chtěl sejít, tak bych řekla, že už něco mám s kamarádkami. Není to lepší? ;))

  • Já bych to nedělala, třeba k tobě něco cítí a ublížilo by mu to. Nebo by si mohl začít myslet, že jsi holka do větru. Nevím sice co by jsi mu chtěla "omylem" napsat, ale myslím si, že by to nemuselo dopadnout podle tvých představ. Jestli se mu líbíš, tak zájem mít bude;)

  • no ono to je pubertalni, nevim, nedokazu si predstavit, ze bych muj vztah s manezelem zacala podvodem, lsti, nejakym, hele poslu mu jakoze tuhle zpravu, je to proste lez ;) kdyz mu ji posles a pak rekne, jeee to byl omyl - a on to omyl nebyl!!! tak mu proste lzes, jak muzes zalozit vztah na lzi,??? proste takhle se lidi nechovaji ;)

  • full.avl4.1.2012 22:41

    Já bych takovou sms neposílala, by se na tebe mohl i vybodnout. Prostě jen když by tě pak táhl ven,tak řekni že máš něco jiného, i kdyby si měla sedět doma a koukat na nějaký film :)

  • To opravdu odpovídá tak 15 letý puberťačce... :-D Proč vlastně myslíš, že jeho zájem opadává? Vždyť spolu jdete ven, ne?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist