falešní kamarádi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372047 21.2.2017 8:24

nevím jak začít,protože to bude na dlouho.. prostě na začátku září sem se začala opět kamarádit se starými kamarády..Chodily sme ven,a všechno bylo super..Pak začal jeden kamarád (říkejme mu Petr) chodit s mojí kamarádkou (říkejme ji Lucka) na začátku ledna Lucka odjela za svým tátou do jiného města a zatímco byla pryč se na ni provalilo že zase začala fetovat a že pořád v něčem lze, a tak Petr zvažoval že se s ní rozejde,což nakonec neudělal.. a tak jejich vztah hezký trval.. až na včera kdy se na Lucku provalilo že Chodi ven s jinými kluky,což by Petrovi ani nevadilo kdyby mu to netajila a pak ještě ze po městě schanela gram.. a taky že se táhla se svym bývalým klukem.. Petr se s ní rozešel ale asi za 3 hodiny byly zase spolu a Lucka rozjela na mě, že nejsem práva kamarádka když sem ji neřekla o tom rozchodu,jenomže nechápe že bylo prostě blbý za ní jen tak přijít a říct ji že se s ní Petr chce rozejít..a navíc sem to Petrovi i rozmlouvala.. A pak začala že chodím ven jen když tam ona není, a to přísahám že není věc za kterou můžu,to je vždycky jenom shoda náhod,vážně taky přísahám že kdybych mohla chodím s ní ven každý den,ale prostě nemuzu za to.. a pak na mě rozjeli i ostatní kluci..Že je to pravda a že prej jedu po Petrovi,cooz pravda prostě není.. teď nevím co mám dělat.. asi se na ně vykašlu,protože jestli jim je přednější fetka co pořád lze a tahá se s jinýma klukama,než já.. tak je to jejich volba...Ale strašně mě to mrzí protože sem do jednoho kluka z ty party byla docela zabouchlá... Poradí mi prosím někdo jestli je moje rozhodnutí,že se na ně vykašlu spravne?Nebo se mám zachovat jinak?

  • 21.02.2017 18:44:39 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No jestli ti můžu radit, opravdu bych se nekamarádila s feťáky a lidmi co se drží kolem nich. Měla jsem takhle jednu známou. Premiantka třídy, výborná ve sportu, ale chytla se jednoho debílka a teď je z ní troska, kterou zfetovanou někdo ještě přivedl do jiného stavu. Já bych se takových lidí opravdu stranila. Určitě si můžeš najít jiné "normální" kamaráda.

  • Bozi... snad máš na víc, než na bandu smažek 8-o Já bych se s takovými lidmi vůbec nestýkala, dřív nebo později tě do toho nejspíš stáhnou taky.

  • Kamkri21.2.2017 9:18

    Ahoj, je těžké dát vale kamarádům, zvlášť, když se ti jeden z nich líbí. Ale jak píší holky, bude ti líp bez nich. Z tvého popisu mi nepřijdou jako opravdoví kamarádi - spíš naopak. Kašli na ně. Zvlášť na tu holku, co fetuje a ještě ti vyčítá blbiny. Odstřihni se od nich, bude ti líp. Tvé rozhodnutí je správné.

  • Xzipp21.2.2017 13:08

    A co takhle se vybodnout na všechny krom toho co se ti líbí a tomu dotycnymu to říct??

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist