ehm:(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41797 6.8.2011 19:11

Zdravím, budu teď psát své pocity, jako čtrnáctka.. takže, kdo nemá náladu, řešit moji neschopnost, ať nečte. Nebudu psát, jak moc se mi někdo líbí a tak.. to je jasné. Znám ho tak rok, vždycky byk sympaťák a měl v sobě nějaké kouzlo. Ale já rok byla do někoho zamilovaná, tak jsem jiným nevěnovala pozornost. Občas mi napsal, ale to bylo takové to kamarádské psaní. Ani jsem tomu nevěnovala pozornost, jen jednou mě někam pozval a já blbka vážně nemohla, potom už jsem se nějak neozvala, myslela jsem, že by po měsící třeba už nešel.:( Před nějakou dobu se mi ozval a psal jiné věci, že jsem se mu vždycky líbila a tak.. samozřejmě jsem si začala myslet bůhví co, i když říkal, že někam zajdeme.. ale nemáme na sebe čísla, takže psaní je vážně na nic:( no jinak jsem ho ídala občas někdě večer, aleto je o ničem, nikdy jsem s ním nic neměla, naštěstí. Myslím úlet. pokračuji níž

Smějte se mi:D - nedávno mi psal takové věci, že by mě chtěl vidět a tak.. ale žije spíše nočním životem, není nějaký opilec, ale bojím se, že by to nějaka jeho jiná ctitelka mohla číst, kdybych jen naznačila co dělá.. vážně mi na tom moc zálěží.:( Nedávno večer jsme spolu tancovali, o nic se nepokusil, potom říkal, že zajdeme do parku a tak, přála bych se vrátit k té chvíli, kdy mě držel za ruce říkal to.. a to je vše. Nic, napsal někdy v týdnu až, ale nic zajímavého. Je mu o 9 let víc. Možná to nebude svatoušek, ale já nevím, co si mám myslet. Nechci mu psát jako pipinka, nebo mu říkat o číslo, ale už se to táhne hrozně dlouho a vždycky, když už na něj nemusím denně myslet a nějak to přejde, řeba po týdnu nebo níc, něco mi ho přihodí do cesty:( umí být hrozně milej (haha to umí asi každej.. ale jen umí) prostě nechci čekat, ale nechci nikoho jiného! zadaný není, přitom je kolem něj tolik holek. Naposled chodil hoodně dlouho s jednou a je mi až moc podobná:( :D už to bude rok. Vím,že mi nejde nijak poradit, ale po těch všech krátkých vztazích nevztazích, bych si zase někoho přála, ale jak je tu on, nikdo jiný mě nezajímá.! :( Všude v okolí to vidím, samé vztahy vztahy.. možná bych vydržela ho aspoň vídat, nechodit s ním.. znáte to. no prostě jsem marná

Je to napsáno hrozně hrr, ani jsem nijak nezačala.
Jedná se o někoho v mém okolí a já si už nevím rady:(

je to nersrozumitelně napsané, jsem zakoukaná až tohle léto.. vloni to byl někdo jiný, ale to nestojí za řeč

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, jak čtu tvoje řádky, tak ti docela rozumím. Prožívala jsem totéž. Jenže pokud si budeš pořád říkat, že tě jenom využívá, tak to tak taky dopadne. Být tebou to zkusím nějak nechat plavat a třeba s nim občas někam zajít. Ono se třeba časem ukáže, o co mu opravdu jde. Nech ho zajít pouze tam, kam chceš ty a když se ti to nebude líbit, tak ho prostě pošli do háje. Pouze jaké dáš ty sama hranice, tak tak to bude. Věř si, že jsi dokonalý tvor, který si zaslouží lásku a pochopení. :)

  • Souhlasím s nomisek, nechala bych to plynout. Zkus si na něj zjistit číslo a zkuste se vídat, ale nic bych mu nenaznačovala, scházela bych se s ním spíše jako kamarádka. Čekala bych, jak to dopadne. Jinak jednoho podobného znám taky, je to můj bývalý a vztah teda za moc nestál. Podváděl mě a já to neviděla. Ale třeba je to jiný případ:-)

  • Ahoj neznámá :)
    netrap se tím, co a jak píšeš, nikdo nemá právo Tě za to soudit. Je to příběh, který píše sám život a to, co se děje Tobě, se děje spoustě lidem!!! Přej si ho a budeš ho mít... http://vsehohojnost.sblog.cz/objednavamesi/

  • Podle mě zažíváš něco, co známe asi všechny. Jsi zamilovaná, ale máš strach, že ti ublíží. V lásce se ale musí riskovat, jinak nikdy nezjistíš, jestli je to ten pravej nebo jen další hajzl. Neříkám vrhat se do toho po hlavě, ale jen tak si ho zlehka oťukávej, ať víš, co je zač. Akorát bych si dala pozor, kdyby tě chtěl hned tahat do postele, to by pak bylo celkem jasno, s kým máš tu čest.

  • Píšeš, že jsi do něj zamilovaná už rok, což už je poměrně dlouhá doba. :) Za ten rok už jsi se pro něj určitě dost natrápila a natěšila se na chvilky s ním, znám to, taky jsem to tak měla. :D Myslím, že už Ti z něj musí jít hlava kolem. :D

    Proto se ptám - teď, když i on o tebe jeví zájem, tak proč to s ním nezkusit? :) Nemáš co ztratit. Buďto vám to vyjde a budete spolu, což bych Ti přála samozřejmě nejvíc, no a i kdyby náhodou ne, tak co, zboří se svět? Nezboří.
    V lásce je to vždycky tak trošku naslepo, nikdo Ti nezaručí, že tehdy to zrovna vyjde. Ale nezapomeň, že Ti, co jsou šťastní teď spolu, taky museli zariskovat zklamání.
    Takže já Ti radím jednoznačně nebraň se mu, na strach je vždycky času dost. Buď svá, milá, přátelská, do ničeho ho netlač ale ani se nenech přemlouvat a velká láska na sebe nenechá určitě dlouho čekat. :)
    Držím palce! :P

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist