dvoupatrová postýlka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30591 18.3.2011 19:00

Ahojky holky, chtela bych se vas zeptat na vase nazory ohledne dvoupatrove postylky.mame 2leteho chlapecka ale tomu se za chvilku uz asi v detske postylce moc libit nebude a jeho setricka,skoro 5leta spi na dvoupatrovce,ale dole,kupovala se dvoupatrovka s tim ze chlapecek pote pujde dolu a holcicka nahoru,ale bojim se,zda na to jeste neni mala spat nahore.horni cast je bezpecna,ze by nespadla,v noci na zachod tez nechodi ale mam z toho strach a zrejme to vidim na koupeni treti postele-valendy pro chlapecka,treba s timto resenim mate nejake zkusenosti a poradite mi,diky za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dvoupatrové postele sou fajn, v rámic úspory místa. My máme tříletého kluka, nedávno sme mu kupovali postel - klasickou už dospěláckou. Taky sem si pohrávala s myšlenkou koupit patrovku (očekáváme v srpnu druhé mimi ) tak sem tak přemýšlela i dost do budoucna ( bydlíme v paneláku ) a nakonec bych měla strach, že z té horní části spadne. byť to tam může být zajištěno. Takže my to budeme řešit postelema klasickýma. Do jednoho pokoje se vlezou a nebo si pořídíme větší byt.

  • My patrovku máme a nevidím v tom problém, ale je fakt, že, malý v noci nechodí na wc, spí jak dub a nechávám jim svítit v zásuvce noční světýlko, aby sebou někde náhodou ten starší nepraštil, malý je mimi a je ještě samo v postýlce, starší dole, ale nevidím problém pak v přendání, malý si nás dovede v noci zavolat a já ho hned slyším...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist