duch po limitu??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41436 15.9.2011 8:04

asi neplatí, co? :D

včera večer jsem si dělala mamatest, vyhodila ho, protože se tvářil negativně, pak mi to nedalo (trubce :D), vytáhla ho asi po 2 hodinách z koše a na světle se rýsovala světoulililililililinká čárka :D :D

jsem dnes 11 DPO, luteální fáze 10 - 11 dnů.

dík, holky, jsem fakt trubka, bude mě to mrzet, jestli jsem si ho vyšilhala, ale věřím, že to brzy dopadne! :)

tak, holky, dneska test nega, mrcha zřejmě brzy dorazí ... :(

poučení pro příště, netahat negativní testy z koše a nedělat si plané naděje :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tzn. ze jsi testovala v den ocekavane ms, kdyz mas lutealni fazi kolem 11 dnu... Zkusila bych znovu rano z ranni moci. Drzim palce!

  • Zkus test znovu v den očekávené menstruace a uvidíš.

  • to bohužel neznamená vůbec nic-na testu je napsáno, že po limitu se výsledek už neodečítá...neznamená to tedy, že nejsi těhotná, ale že test musíš prozatím považovat za negativní...No ale já se takové naděje také chytala (protože i já jsem po limitu na tomto testu mohla vidět náznak druhé čárky), že, ukazovala jsem manželovi, zda to vidí, prakticky jsem ho přesvědčila, že těhotná asi jsem-nebyla, ale hned další cyklus jsem otěhotzněla a on mi už nevěřil, ani když viděl 2 sioné kolejnice-musela jsem mu nechat udělat test z moči ještě jedenou, aby viděl, jak se hezky tvoří :-)Každopádně hodně štěstí, ať to dopadne teď nebo příští měsíc-jako u nás:-)

  • Jak píšou holky, zkus to znovu a z ranní moči. Držím pěsti :-)

  • Petra315.9.2011 14:12

    Kamarádce se stalo uplně to stejné, vyhodila test s tím, že je negativní a po pár hodinách si všimla ducha a dneska je z toho téměř roční chlapeček :) Na druhou stranu já jsem měla 11 DPO na testu už zřetelnou čárku. Takže tak jak radí holky, udělej zítra test z ranní moči. Tfuj, tfuj, tfuj, přeju hodně štěstíčka ať to dopadne :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist