duch na teh.testu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25932 13.4.2011 20:53

Ahoj holky, viem ze pred MS sa testovat nema, mala by dorazit v piatok ale dnes som skusila rano a este teraz testik, a na oboch bol duch, ale ten test z rana, tam uz ta druha carka neni a ten co som si robila pred pol hodinkou, tak ten duch takisto slabne, tak neviem , budem testovat este v piatok ak MS nepride, myslite ze by to mohlo dopadnut?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ajenko, držím palce, ať to dopadne dobře. Já jsem teda svůj test po delší době nesledovala, ale někde jsem se dočetla, že testovaná čárka vybledne, proto se má zkontrolovat do pěti minut. Takže věřím, že ti to vyjde. A dej vědět, jak to dopadlo.

  • Myslím, že to vypadá pozitivně, i já to nemohla vydržet, pár dnů před MS jsem měla také "duchy" a teď jsem ve třetím měsíci :-)

  • Já testovala 2 dny před MS a teď už čekáme pomalu na porod :) Výsledek testu se má odečítat opravdu jen ve lhůtě, která je na testu uvedená, nejen proto, že čárka po zaschnutí testu zeslábne, ale i proto, že může dojít u nekvalitních testů k rozmazání kontrolní čárky. Pokud ale bych duch v limitu, myslím, že to vypadá dobře :) Testuj zase ob den, protože hladina hcg stoupá ob den. Držím palce :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist