duch na TT

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40112 30.10.2011 9:23

Ahoj holky,

prosim o názory.
Jsem 26DC (cyklus nepravidelny, max. 30dni), delala jsem TT mamatest10, bylo to 9DPO, byl na nem duch. Pak uz jsem nemela stejny test, delala jsem si tedy 10DPO rapiclear s citlivosti 10, ale z odpoledni moci, nebylo na nem vubec nic a dneska, 10DPO znovu mamatest - ale citlivost 25, je to ten v umele tycince, z ranni moci, nevsimla jsem si pri kupovani, ze je mene citlivy a na nem je opet duch.
Jeste podotykam, ze jsem jiz tehotna byla, zacatkem srpna jsem musela ve 4mesici na potrat pro VVV. Nove snazeni mame schvaleno lekarem, mela jsem v tomto cyklu pregnyl, je to dnes presne 13 dni po pregnylu, 5tis. jednotek.
Tak me napada, jestli ti duchove nejsou zbytkove hcg z tehu z leta, v kombinaci s pregnylem.
Co myslite? Kdo ma zkusenost, prosim moc o Vas nazor. Jinake je mi jasne, ze nic jineho nez cekat na MS a krev mi nezbyde, nicmene jsem netrpeliva a nestydim se za to :-))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • cudla30.10.2011 9:29

    zbytky hcg z léta to už nebudou....ten pregnyl to fakt nevím,každopádně testy 10 dní po oplodnění jsou jen tahání peněz.... a fakt nemá cenu testovat dřív než v den čekané MS,lépe pár dní po zpoždění.Vím jak je to těžký vydržet,taky jsem čekala na mimi docela dlouho a vím jak moc mě to stresovalo.

  • ahoj..já měla / / 10DPO na vecer... ated jssem uz v 17tydnu... mas zkouset test stejny,stejnou znacku i citlivost!je mozne ze jsi tehotnaa ale i je mozne ze je to z toho pregnyylu... doporučuji když ses zvedava rano pouzit stejny test!!a dalsi den znovu..klidne testuj kazdy den taky jsem byla takovy blázen...ale hlavne tim stejnym testem..kdyz bude silit je to jasné..kdz ne,,je to z pregnylu..

  • ahoj, ja mam s tim rapiclearem divne zkusenosti , na mamatestu jsem mela uz tluste carky dve a na rapiclearu citlivost 10 - cize nejcitlivejsi nebylo nic . kup si stejny test, nejlepe asi ten mamates a udelej si ho vzdy ob den at muzes zjistit zda ta carka sili, porovnanim ruznych testu budes akorat zmatena ..

  • Testuj ob dva tři dny.Každý den nemá smysl.HCG nestoupá každý den.Šance tu je pěkná.Testuj ráno stejnou značkou.Mamatest 10 je nej.Hodně štěstí tfuj tffuj plivu těhu bacílky.

  • Ahojky.Měla jsem Pregnil(5000) a Ovitrelle(250Ml).
    Po Pregnilu jsem měla ještě 14DPO poitivní tt.A po Ovitrelle,který má v těle vydržet podle Dr. max.4-6dní jsem měla pozitivní test ještě 9DPO pak jsem tam neměla nic a pak se to znovu začlo objevovat,ale jen duch pak bohužel ms.
    Ale šance je tu veliká podle Dr. z CAR jsem měla testovat po ovitrelle 12DPO,tak to skus ten 12DPO a poku bude duch tak skus 14DC a uvidíš jestli sílí.Musíš však stejným testem.Nejlepší je mamatest.

  • Lucie.S31.10.2011 0:19

    Jéééé !!! Tak hooodně štěstíčka !!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist