držení za ruce,objímání se s přítelem i před rodiči?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #29139 7.4.2011 19:44

Ahojky,
jaký je váš názor na toto téma? lépe neudržovat takovou blízkost, když jsme s rodiči? Mě je 17, přítelovi 19. A lámu si s tím hlavu... možná někdo by něco napsal z vlastní zkušenosti, prosím? :) Jsme spolu přes 2měsíce, rodiče ho berou:)
Předem děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky :) Taky je mi 17 a příteli 19 :)) Třeba když sedíme v obýváku a povídáme si s našima, tak se spolu držíme za ruku, nebo mě přítel hladí po noze a podobně. Prostě né, že bychom se od sebe uplně odtahovali a dělali, že si nedáme v soukromí ani pusu :D Ale taky nic jako třeba líbání apod. to mi přijde hloupý.. Takže asi tak :)

  • tak jako určitě je to dylema, ale ber to podle toho jak to mají a máš s rodiči. Já třeba nemám problém příteli před rodinou říct zlato, brouku apod. On s tím problém měl chvíli protože se styděl, ale zvykl si. Jinak třeba na společné dovče bez problémů, dřžíme se za ruce, sedám mu na klín, dáme si pusu. Není na tom nic zvláštního je to jen projevení citů a to je dobře ne? :)

  • sem s pritelem 2 roky a vm presne ze moji rodice i kdyz ho berou a vsechno tak se jim nelibi drzeni za ruku , libani sme uznali s prtelem sami ze je hloupi , ale to hlazeni a tak si nechavame na potom , prece jenom preventivne :)) ale to je o vas a o rodicich :p

  • Já jsem s přítelem 3 roky. Záleži na vztahu. Před mými rodiči, normálně ruka, pusu, sedím na klíně, děláme blbosti, jako žádné dlouhé líbání, to mi přijde hloupé, ale prostě tak normálně, protože u našich rodičů je to normálí, dělají ,,to samé,,...ale když jsme u jeho rodičů, já je třeba nikdy neviděla si dát pusu apod. takže u nich je to takové, že přítel je takový trošku odtažitější, čím jsm spolu dýl, tím se to lepší, ale pořád to ještě není takové, když jsme u nás doma. Prostě záleží, jak to rodiče berou, jeho jsou víc takoví staromódní, no, tak si člověk nechce dělat problémy...

  • Ahojky, já bych se zeptala svojí maminky, pokud ti je tolik kolik ti je tak zkus za mamčou co ti poví, jací jsou konkrétně tvoji rodiče víš... zeptej se jí jestli jim nevadí, když se k sobě před nima máte... můj názor, že držení za ruce, obejmutí i malá pusa (spíše tedy na tvář) by mě jako matce určitě nevadila... nesmíte to přehánět a být nechutní to by tě pak rodiče asi zprdli ale takto jemně je to asi v pořádku ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist