dovolena u more

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58320 7.3.2012 21:45

Ahoj holky poradte nejakou uzasnou dovolenou u more do 10.000 za osobu :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To musíš vědět ty,kam se chceš podívat :) .. Já byla v Chorvatsku a byla jsem nadšená :) ... Předloni to byl Egypt a připadla jsem si jako v pohádce :) takže všude se najde něco, taky záleží s kým pojedeš. :)

  • ahojky,nevim co si predstavujes. treba min. rok jsem byla v bulharsku a vyslo mi to 10tisic. 7tisic ubytovani +letenka aty tri tisice za jidlo . a hlavne je tam krasne more-tam kde jsem byla ja -primorsko- a vsichni tam umi cesky takze domluva paradni. jen to okoli neni treba jak nekde v tropech-palmy nebo tak tam tezko se hledaji. ale pokud ti staci more, dobre a levne se najist,tak urcite bych jela sem. a nebo se mi libilo v italii - vieste- ale cesta autem kolem 16hodin,takze uz to takova pohoda neni a ubytovani tam na tyden vyjde kolem 6tisic bez niceho. a jidlo jsme si varili protoze v restauracich bylo draho jako vsude v italii. Ale bylo krasne mesto a priroda super.

  • Záleží, co si představuješ a jaké služby a komfort chceš. Samozřejmě tě vyjde levněji, když pojedeš třeba s přítelem autem do Chorvatska, kde si na místě vyhlídneš nějaké ubytování a budete si sami vařit, než když poletíš letadlem s all-inclusive do čtyř nebo pětihvězdy. Co jsem taky vypozorovala, tak je levnější Afrika - Tunisko, Egypt, ale to třeba mě moc neláká, co jsem slyšela už od několika známých, tak jsou hezké jen ty komplexy, ale všude okolo je špína a bordel. Každý hotel také nabízí různé služby a je vždy dobré pročíst si recenze od jiných návštěvníků. Na fotkách to vypadá hezky, ale realita je pak jiná. Kolikrát mají i matoucí informace, což se nám prvně vymstilo. Od té doby opravdu hledám informace všude možně. Zkus stránky www.zajezdy.cz, nebo www.dovolena.cz. Většinou zadáš parametry a ono ti to vyhodí nabídku zájezdů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist