dovolená- jiný pohled na věc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #248548 28.10.2016 11:01

ahojte holky, potřebovala bych nezávislý pohled na věc. dostali jsme s manželem možnost jet na úžasnou dovolenou (prvně to vapadalo, že taková možnost se už nebude opakovat), ale kvůli dvouletému dítku jsem zaváhala a řekla, že nepojedu protože nevím jestli by to zvládlo s babičkou. manžel neviděl nic špatnýho jet na dovolenou sám a přihlásil se. já pak zvažovala jet s ním, ale na to už neslyšel. když po měsíci přišel s tím, že se na tu dovolenou dá jet i za rok nebo za dva atd. doufala jsem, že to zruší a pojedem spolu až budou děti větší, navrhla jsem to, ale on se rozhodl jet i tak sám a prý pak můžeme jet i společně až budou děti větší. připadám si zrazená, že mě nechá doma samotnou a neposunul dovolenou na dobu až budou děti větší a mohli bychom bez problémů společně. jak to vidíte vy?
PS: sama jet na dovolenou nechci, už mi to navrhl manžel i kamarádky, ale já na tom nevidím nic lákavýho jet sama.

  • 28.10.2016 11:03:35 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak s babičkou by to určitě zvládl. Chápu, že máš nějaké obavy, ale zkus se přihlásit a neříkej mu o tom. A pak až to budeš mít potvrzené tak mu to řekni. Nechápu proč na to teď neslyší, napadá mě jen, že to nabidl i někomu jinému a teď pojedou spolu. Už jen proto bych se přihlásila.:-D

  • Sarrah929.10.2016 1:43

    A proč by si neměl udělat dovolenou sám, pokud Tobě nabídl tu samou možnost? To, že teď Ti nepřijde nijak lákavé jet na dovču sama neznamená, že to tak budeš vnímat i příští rok v létě - a pak se Ti bude hodit, že Tě nechá jet ;) Chlap si teď potřebuje odpočinout, tak mu to dopřej. Přijede hezky usměvavý a doma bude o to větší pohoda :) Nepřijde mi na tom nic sobeckého ani nesprávného.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist