divný vztah- nechápu jeho logiku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379545 19.2.2018 0:47

Ahoj holky, potřebuju poradit, protože nevím, co si o té situaci mám myslet.
Už několik let se kamarádím s jedním klukem a jsme fakt dobří kamarádi.
Teď jsem byla u něj na návštěvě a zůstala poprvé i na noc, prtž mě po koukání na DVD překecal, že už je pozdě... (naštěstí má víc postelí,bydlí s kámošama na bytě,takže pohoda).
No ale během filmu mi začal masírovat záda (i pod tričkem). Já ho namasírovala taky- aby to bylo fér.
Celou dobu se se mnou snažil jakokdyby flirtovat, nebo co,ale já ho furt odbívala. Vypadal trochu sklamaně, ale sám několikrát ten večer říkal, že o nic nejde, že jsme jen kamarádi, (což mi vyhovuje).
Pak jsme si ještě psali a on mi napsal, že se takový večer už nebude opakovat a že nebude vymýšlet blbosti.
A teď k otázce: co vlastně chce? nebo co to mělo celý znamenat? jsem z toho totálně zmatená....nechci ho ztratit jako kamaráda
a taky si připadám jak blbka

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vis co chce? SEX. Proste to zkusil. Typicky chlap no. Oni to maji trosku jinak nez my.

  • sisterrys19.2.2018 8:12

    Určitě mu šlo o sex. Ale vypadá to, že když se mu krev nahrnula zpátky do mozku, uvedomil si, že vaše přátelství je pro něj víc. A nebo ti tou zprávou chtěl naznačit, že jsi promarnila jedinečnou příležitost.

  • Přátelství mezi klukem a holkou je taková ošemetná situace... Dost často by jeden chtěl víc než jen přátelství, ale jak do toho... Buď to vůbec nezkusí, aby neohrozil cenné přátelství, ale ty pocity dusí v sobě a trápí se... Nebo to zkusí a to přátelství může dost ohrozit... Já jsem zažila oboje... jednoho super kamaráda, který city ke mě držel pod pokličkou a já dělala, že o nich nevím.... A parádního kamaráda, který to na mě zkusil a já se nechala, jelikož jsem byla po rozchodu a dlouho sama, tak jsem si říkala, že by to třeba mohlo vyjít.... Ne. Kamarád to byl skvělý, ale já bych si nedovedla představit s ním chodit... On to bohužel cítil jinak a já vím že jsem mu tím hodně ublížila.... Naštěstí si oba časem našli skvělé partnerky se kterými jsou do dnes.... Takže co jsem ti vlastně chtěla poradit... Pokud je to pro tebe pouze kamarád a opravdu si nedovedeš představit, že bys s ním byla něco víc, tak mu nezavdávej podněty... Chovej se opravdu jako kamarádka, nějakým intimnostem navíc se raději vyhni, mohla bys se do toho zamotat a vaše kamarádství by tím mohlo dost utrpět... A pokud on také nechce vaše přátelství zničit, bude se držet stranou, když bude vědět, že ty neoplácíš jeho city a časem si najde jinou holku a vy snad zůstanete dobří kamarádi i nadále :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist