dětská lékařka

Otázku položila: petulinkaa13 17.12.2012 17:24

Holky kdy jste si zajistovaly detskou doktorku? já se na to chystam v lednu cca tech 6 tydnu před porodem a volaly jste nebo jste tam spíš zašly? díky :-)

Děkuji holky,v lednu tam s manželem skocime a zeptáme se,je to doktorka blízko,klidnou chuzí 15 minut,tramvají 3 minuty,tak bych byla ráda,kdyby nás vzala,uvidíme :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já přihlašovala syna ke stejné Dr jako chodí dcera, takže při návštěvě u ní s dcerou v době někdy 2,5 měsíce před porodem sem se ptala, zda by to bylo možné a souhlasila. zapsaly si údaje o předpokládaném termínu porodu a po propuštění z porodnice sem volala a druhý den přišla na první návštěvu.

  • Určitě stačí teď, někdy mi maminky volají až z porodnice, jestli je vezmeme. Já osobně, coby sestra na obvodě, preferuji osobní návštěvu. Navzájem se přitom okoukneme, seznámíme se, budoucí maminka si to tam může prohlédnout...a když se pak jdu na miminko podívat domů, už nejdu tak úplně k cizím lidem. Ae pokud se na osobní návštěvu necítíš, určitě stačí zatelefonovat.

  • Ahoj. Tak já jsem Dr. volala asi měsíc před porodem. Řekla, že stačí po porodu brnknout a domluvit se na první návštěvě. Je to asi jak kde. Každopádně bych to nenechala náhodě.:-)

  • já jsem byla taky osobně, zdá se mi to lepší, aspoň víš kdo tě tam čeká a kdyby ti byla lékařka nějak výrazně nesympatická, máš možnost ještě najít jinou. Náš doktor nás tam nechal chvíli sedět a viděli jsme jak jedná při běžném provozu, chodili tam maminky do poradny a my jsme koukali co nás čeká

  • máme rodinnou děckařku ( teda ted už její snachu), která se o "nás" stará 3 generace a děcka měli založenou kartu dlouho před svým narozením

  • Já si nejdřív n ašla reference na znamylekar.cz a pak volala, zda berou nová miminka (tady v Praze dost problém)... No a tam co jsme chtěla a mám to blízko nebrali, druhá doktorka na stejném místě měla dost šílené reference... tak jsem si ještě nechala poradit od gynekologa, ten mi doporučil mladou doktorku, kam teda musíme kus dojet, ale pořád to není na druhé straně Prahy, má skvělé reference a vážně je skvělá :-). Zavolala jsme předem, zapsala si nás a říkala, že až se malej narodí, tak mám zavolat z porodnice, cestou domů jsme k ní hned jeli.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist