depilace intiních partií

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44742 11.3.2012 21:11

ahoj holky chtěla jsem se zeptat, jestly nemáte zkušenosti s trvalou depilací na intimních místech a kolik by to tak stálo. Předem děkuju. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejspíš myslíš epilaci - vytrhávání chloupků i s kořínky... to si můžeš udělat i sama doma, ale nejdřív si o tom něco přečti, ať si neublížíš. Můžeš na to použít např. voskové pásky, epilátor nebo pinzetu, ale s tou je to na dýl. Taky ti to můžou udělat v nějakém salonu zkušené ženské, ale to vůbec netuším kolik stojí.

  • Nemyslíš depilaci laserem?
    Jestli ano, tak já tomu nevěřím. Musíš mít černé chloupky, aby to vůbec zabíralo. Chce to několik návštěv salonu, kolik to stojí přesně nevím, v každém salonu to je jiné, určitě ale najdeš ceny na netu;) A trvalé tak, jak se tvrdí to není. Po delší době začnou růst chloupky znova:( A chce to další procedury, samozřejmě zase placené. Takovou zkušenost mám i osobní.

  • Prtika12.3.2012 7:01

    Já jsem byla v sobotu na prvním ošetření IPL a prý protože nemám ty klasické úplně černé chlupy, tak to bude chtít tak 5 návštěv a potom uvidíme. Byla jsem teda na podpaží, uvidím jak to dopadne a pak se kdyžtak vrhnu i na intimní partie :-) Nicméně švagrová si to nechala dělat přibližně před 5-ti lety a mezitím stihla otěhotnět a porodit, takže prošla hormonálně náročným obdobím a po porodu tam má jen 3 chloupky :-D což je podle mě skvělé :-) ale je fakt, že ona má klasické černé chloupky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist