dárky k vánocům...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73965 23.8.2012 22:20

maminy, myslíte si, že je šílené kupovat už nyní dárky k vánocům? myslím tím pro naše dítě...přeci jen pak toho bude hodně najednou a i těch peněz člověk bude muset vybalit více...ovšem minulý rok jsem začínala od řijna a kupovala jak šílená a nakonec bylo tolik dárků nejen pro naši holčičku, ale i pro manžela, pro babičky...no prostě dost bohaté vánoce..
a ještě by mě zajímalo, kolik kupujete dárku vašim dětem? my jako děti jsme byli zvyklí dostávat hodně dárků k vánocům, takže to dělám i nyní, ale zase je pravda, že naše princezna si s tím nijak extra nehraje...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8924.8.2012 5:56

    Klidně se dá začít už v lednu :D Začni kdy chceš ;) A dej toho kolik chceš, případně si dej částku a do té nakup :) To děláme tak my :)

  • já nakupuju průběžně celý rok, někde něco vidím, tak to koupím a schovám, díky tomu mám na vánoce svatej klid a i finance je to o dost lepší :)

  • taky nakupuju klidně už v srpnu. dcera má na začátku srpna narozeniny, tak něco dostane a pak nakupuju už na vánoce. když zahlídnu něco, co by se hodilo, tak to koupím. aspon si člověk ušetří to předvánoční šílenství, kdy jsou narvané obchody.

  • nakupuji průběžně celý rok, když vidím něco vhodného nebo v akci. Pro syna už mám objednaný dárek k vánocům a přijde mi každým dnem. nějaký finanční obnos pro každého člena na vánoce nemám, babča s dědou dostávají něco společně a každý ještě nějakou drobnost jen pro sebe. Vzdálenější rodině, kamarádům a známým něco vždycky vyrobím, no snažím se ušetřit kde se dá, přece jen utáhnout všechno z rodičáku a alimentů není nic moc.

  • Ja uz mam normalne v srpnu minimalne tri darky a letos nic,ale diky za pripominku, mela bych pomalu zacit :-)))

  • A.t.i25.8.2012 19:18

    Obvykle jsem začala kupovat dárky už v létě. Bylo to aspoň v klidu a finančně mě to nezrujnovalo. Jenže od té doby, co máme syna a co to už všechno vnímá, tak jsem taktiku musela přehodnoti. Sice máme velký dům s dostatkem úložných prostor, ale je nereálné, abych dokázala půl roku tak perfektně schovávat dárky, aby žádný neobjevil. Takže teď to bývá tak, že půl roku důkladně přemýšlím, co komu koupit, krátce před Vánoci nájezd na obchody. Všechno nakoupit najednou, rychle zabalit a pak pár dnů hlídat skříně, aby je náhodou neotevřel ten náš malý zvědavec.:-)

  • donalabuznice6.12.2019 0:06

    Já jsem dárky na Vánoce začala přes internet objednávat teprve teď, čekala jsem totiž až se na http://kuponozdroj.cz/ objeví slevový kupon na můj oblíbený eshop, abych něco málo ušetřila. Povedlo se, protože jsem vychytala slevu -20%. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist