dárek pro manžela k 30.tinám

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29788 14.2.2012 14:55

ahoj holky nemáte nějaký tip na dárek pro manžela k 30.tinám?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1314.2.2012 15:34

    co treba objednat nejaky hezky zazitek pro vas oba :-) ja jsem manzelovi objednala ke 40tinam carpediem,byla tam sauna,bazen,vyhrivka,postel atd. a nechala to uzavrit jen pro nas dva,bylo to pekny :-)

  • Záleží i na financích. Já mu udělala ke 30tinám překvapení, asi 15 známých dortu a vše co k oslavě patří, bylo to super, kamarádi nevěděli co koupit tak jsem jim poradila vrtačku (profi, můj je maniak do nářadí) a za sebe jsem mu koupila lepší značkové hodinky. Mělo to velký úspěch protože opravdu nic netušil, byl domluvený jen s klukama že zajdou na pivko večer, takže opravdu překvapení.

  • Tak mužík bude slavit 30tiny příští týden a mám koupeno - GPS na geocaching (baví jej to a ted behá po lese jen s takovou nic nefungující), chechtací pytlík do auta na zavěšení na zrcadlo, čokoládové nářadí (šroubovák, kladivo, kleště..ještě něco tam je, prý pravá belgická čokoláda, tak snad to bude chutnat) a udělám mu dorta :-)

  • Pamatuji si, že můj taťka dostal jednou na narozeniny velký koš plný uzenin - klobásy, salámy... a sýrů, prostě věcí, které má rád. To určitě jako dárek potěší, pokud k třicetinám, to už musíte posoudit samy. Kdyžtak do zálohy na další rok :-)

  • Záleží na financích. Mě manžel koupil k 30tinám let horkovzdušným balónem a já nám oběma pobyt v romantickém hotýlku, kde jsme dostali pobyt v relax zóně (kvůli těm narozeninám) zdarma .

  • No, vzhledem k tomu, že můj muž je nenapravitelný kutil, který doma neustále něco opravuje, tak jsem se mu ke kulatinám rozhodla pořídit nějaké to nářadí. Konkrétně jsem mu koupila nějaké to ruční nářadí a novou aku vrtačku z https://stanley-fatmax.cz/ Měl z toho hroznou radost, hlavně z té vrtačky, protože ta stará už fungovala jen když se jí chtělo. :)

  • Já jsem koupila letos manželovi k narozeninám náramek z https://www.midorini.cz/naramky/ . Nikdy žádný náramek nenosil, občas nosí prstýnek, tak jsem zvědavá, jestli náramek někdy bude nosit.

  • lucka1428.10.2020 8:25

    No můj manžel má trošičku jiné představy o dárcích ještě k takto významným kulatinám, takže u něj bych nejspíš s náramkem nebo oblečením neuspěla :-) Já jsem tomu mému objednávala vloni na jaře k 35. narozeninám dva nové paletové vozíky od https://tor-industries.cz/cs/59-paletove-voziky , které dnes používá ve firmě a byl z nich skutečně nadšen.

  • Soldanovka31.5.2021 0:29

    Podle mě jsou hodinky naprosto ideální dárek k jakékoliv příležitosti. Můj manžel hodinky nikdy nenosil, ale pak jsem to riskla a pořídila mu chytré hodinky ze stránky https://www.smartomat.cz/ . Během chvilky si je tak oblíbil, že je nosí každý den. Vybrala jsem mu takové hodinky, které dokonce měří i krevní tlak, takže dělám i něco pro jeho zdraví.

  • novaklen131.12.2021 1:43

    Soldanovka: Díky moc za ten tip. Já právě už nějakou chvíli přemýšlím nad tím, že bych taky manželovi koupila nějaké hodinky. Smart hodinky mě napadly, ale zase si říkám jestli by něco takového ocenil. Přemýšlím, že hezčí dárek by možná byly nějaké normální analogové. Mně se například velmi líbí jedny, které mají tady: https://www.hodinky-beny.cz/chopard/ Nejsou sice úplně levné, ale myslím si, že takové by se mohly líbit i jemu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist