dárek k osmnactinam pro přítele

Otázku položila: Anonymní uživatelka #159597 27.10.2013 16:10

ahojte,
mám přítele se kterým jsem měla včera víročí 9 měsíců. v istopadu mám narozeniny a on furt vymýšlí co mi koupí a už mi řekl že pro mě má 3 dárky. potom jsou vánoce a 4 dny poté má narozeniny on. bude mít 18 a já vuec netuším co mu koupit k vánocům a ani k narozeninám. měli by ste někdo nějaký typ prosím? vůbec si nevím rady..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My si dáváme už takovou klasiku, oblečení, kosmetiku.
    Vím, že jsem mu na začátku kupovala stříbrný řetízek (ten si myslím, že by se k 18ti-nám hodil), nějaké ty zamilované plyšáky, hrnečky, dokonce jsem mu udělala ručně album s našimi fotkami.
    Nebo jestli má nějaký koníček, tak něco k němu.

  • Jestli nemáš nějak extra přísun peněz (z brigády či od rodičů) můžeš to vyřešit tak, že na vánoce mu dáš nějaké maličkosti, které mu udělají radost...klidně něco z kosmetiky, knížku, oblečení - třeba spodní prádlo, vaši společnou fotku nebo třeba jen tvou...A k narozeninám bych mu dala nějaký významnější dárek - těžko se radí, protože nevíme co má přítel rád, ale mělo by to být něco co si zapamatuje či bude mít na památku. Klidně by to mohl být nějaký poukaz na zážitek či něco co podniknete společně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist