dárek k narozeninám

Otázku položila: Bývalá uživatelka #149783 9.1.2020 21:05

Ahojky, jdu si pro radu, máme tento rámeček, chtěli bychom ho dát mamce k narozeninám. Jsme 4 sourozenci 2 bráchové ( 1. bratr + manželka + jeden dospělý syn a 2. bratr + manželka, jedna dcera a jeden syn) 1 sestra + syn a dcera. A potom já s přítelem. Zajímal by mě Váš názor jak rozvrhnout a jak udělat fotky, teprve by jsme je fotili, takže přijatelné jsou všechny možnosti, klidně vtipně nebo citlivě nějaké cedulky nápisy :)

Moc děkuji za každý nápad a odpověď :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka210.1.2020 4:08

    Dala bych buď 5 fotek vás děti (dospělého syna prvního bratra bych nechala už samostatně, ostatní páry nebo děti s rodiči) + potom každou takto rozvrženou fotku s mamkou, nebo bych udělala pět fotek seriózních a pět nějak odlehčených nebo zábavných, pokud jste tomu všichni naklonění.

  • Když jste 4 sourozenci, tak bych dala do každé té velké krajní fotky jednoho sourozence s celou jeho rodinou. A do těch šesti menších bych udělala nějaký mix - např. jedna fotka společná pouze vás čtyř sourozenců, jedna fotka všechn vnoučat dohromady, pak třeba rozdělit podle pohlaví atd. A asi by nebylo špatné mít tam i nějakou fotku s maminkou a tatínkem....

  • Veronikov20.5.2021 11:12

    Také se chceme s manželem vyfotit a dát to jako dárek mým rodičům a rodičům manžela. Na to focení by se nám ale hodila nějaká trička, aby bylo vidět, že patříme k sobě. Myslíte si, že je to dobrý nápad?

  • Vaclavickova23.5.2021 21:52

    My jsme s manželem nedávno dostali od kamarádů trička pro páry a pokaždé, když si je někam vezmeme, tak to sklízí obrovský úspěch. Podle mě je to naprosto skvělý nápad a trička využijete i po focení.

  • Veronikov24.5.2021 10:59

    A dají se ta trička koupit někde už hotová nebo se to dělá na zakázku? To focení je totiž už za 14 dnů, tak nevím, jestli by se to stihlo vyrobit...

  • Vaclavickova25.5.2021 7:04

    Dají se koupit už hotová trička, my máme konkrétně tato: https://www.fajntricko.cz/p/479/panske-damske-tricko-mr-right-mrs-always-right , kde uvádějí doručení do 4 pracovních dnů, takže to v pohodě stíháte. Vím, že tento internetový obchod prodává i trička s Vaším vlastním potiskem, která vyrábí také do pár dnů, pokud byste si z jejich rozsáhlé nabídky nevybrala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist