dárek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437187 2.2.2021 23:36

zdravím mé dceři bude 15 a chtěla bych jí k narozeninám koupit tento prstýnek, ale nevím jestli si toho bude vážit. Je to dobrý nápad ? jak reagují vaše děti na šperky ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nezapomněla jsi přiložit odkaz? Jinak obecně, v 15 letech většinou chtějí dívky, aby se jim šperk líbil, nemusí být rovnou " s briliantem" . Pokud si nejsi jistá, můžeš vybrat něco cenově dostupnější ho, třeba šperky ze stříbra či chirurgické ocele nejsou tak drahé a přitom mohou být krásné. Já dostala k 15 stříbrné náušnice, k 18 už tu laty prstýnek, ale vYbiraly jsme ho s mamkou společně. A to společné vybírání bylo prima, vůbec mi nevadilo, že to nebude prekvapko;-)

  • Nevím, zda je to stále aktuální, ale jestli stále hledáte nějaký ten dárek pro dcerku, určitě mohu jen a jen doporučit tuto stránku zde - https://www.antikart.cz , ze které jsem pořizovala jak dárek mé dceři, tak i mé mamince... Dá se tam občas ulovit docela dost zajímavé kousky a proto si myslím, že byste se tam měla podívat :)

  • Magdah13.3.2022 23:18

    Každé slečně to padne asi úplně jinak. Já vím, že bych té své neudělala nějakými šperky radost. Ona není na to parádění. Ona je spíš takový ten knižní typ co pořád něco čte, píše, maluje a tak dále. Proto vím, že tyto nádherné dřevěné zápisníky a diáře jsou to pravé ořechové https://www.gabrielaart.cz/drevene-zapisniky-a-diare/ .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist