daly by jste sanci partnerovi ktery by vam byl neverny ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #146787 9.9.2013 14:07

Chtela jsem se zeptat, daly byste sanci priteli ktery vas podvedl? popripadne jak byste chtely aby vam dokazal ze uz to neudela ? (nebo jestli by ste ho treba taky podvedli, na "oplatku", ci mu neodpustili vubec) dekuji za nazor.:) a omlouvam se, jestli se to nekoho dotkne:D :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží hrozně na okolnostech, na tvojí povaze a na povaze toho druhého, na tom, jestli si budete schopní ještě někdy věřit... Je to případ od případu jiné. Ale nevěra každopádně zbourá všechno, co jste doteď stavěli, na to se spolehni...

  • Tohle záleží na mnoha věcech... Vždy je nějaký důvod, proč člověk podvádí. Myslím, že nevěra jako taková odpustit nejde. Sice mluvíme o odpuštění, ale nikdo z nás vlastně skutečně tomu druhému neodpustí, spíš to znamená, že to nebudete dále rozebírat. Je asi opravdu jen málo těch, kteří to hodí za hlavu. Většinou o tom nemluvíme, ale při každé příležitosti nás to trápí. Jel opravdu na služební cestu, jak říkal? Volala mu jen sekretářka? Zdržel se v práci? Šel na pivo s kamarády? Takový člověk prostě ztratí naší důvěru. Otázkou tedy spíš je, jestli má cenu v takovém vztahu pokračovat. Záleží na okolnostech. Pokud jsou spolu lidi několik let, doteď neměli větší problémy a stalo se to jednou, můžeš se pokusit vztah zachránit. Nepíšeš, co se stalo. Mohlo jít o jednu noc, třeba dokonce pod vlivem alkoholu nebo tě podváděl delší dobu. Šlo o nějakou cizí holku nebo třeba tvojí kamarádku? Dělal to třeba i v předchozích vztazích? Přiznal se sám, protože ho tížilo svědomí nebo si na to přišla ty? Možná se do ní i zamiloval, nebo jen hledal něco nového. Pokud jste na začátku vztahu, nemá cenu pokračovat. Když tohle udělá třeba po půl roce, kdy by ještě měla být mezi vámi zamilovanost, co čekáš, že bude za dva roky, až opadne? Abych mohla poradit, chtělo by to více informací:-) V první řadě si spolu promluvte. Zeptej se, proč to udělal a jak dlouho to trvalo.
    Za sebe bych nic takového určitě neodpustila. Pokud spolu nemáte závazky jako bydlení nebo děti a nejste spolu několik let, poslala bych ho rovnou do háje. Záleží jen na tobě, jestli si myslíš, že za to stojí a budeš schopná mu i po tomhle dál věřit.

  • Podle toho jestli ho pořád miluješ. Ale já bych s ním už asi nebyla. Pak by mě začal podvádět protože by si myslel že mu to vždy odpustím...:O=

  • já ji odpustit nedokázala a tehdejšího přítele jsem opustila, ten člověk se u mě totálně shodil. Problémy jsme ale měli už dřív a on šel do nevěry s tím vědomím, že když na to přijdu (jako že se na to dalo snadno přijít), tak to s ním jednou pro vždy skončím. Možná neměl na to udělat krok k rozchodu jako první, nevím. Každopádně je mi bez něj mnohem líp a jsem spokojená.

  • Asi by záleželo na tom, proč by mě podvedl a s kým by to bylo. Ono je lehké říct NIKDY neodpustím a nedám druhou šanci, ale když toho člověka miluješ, tak je těžké ho jen tak nechat. To pak záleží na okolnostech.

  • oplácet je dost nevyspělé a infantilní. Ten člověk by u mě klesl na nejnižší úroven a už bych mu nemohla věřit a i spát s ním dál. Takže pro mě konec, definitivní.

  • U mě to je jednoduché...nikdy :)

  • Nevěru jsem zažila. Do té doby jsem tvrdila, že ji nikdy neodpustím. Odpustila jsem, ikdyž nezapomněla. Bylo to po dvou letech vztahu, do té doby bezproblémového. Byl to úlet s bývalkou. Dlouho trvalo, než jsme to vyřešili, ale ustáli jsme to, chtěli jsme být spolu, milujeme se. Teď jsme spolu šest let a čekáme rodinu. Nikdy se to už neopakovalo. Uvědomil si chybu a došlo mu, o co by přišel.

  • to záleží jestli mu dokážeš věřit,bez důkazů.a jestli ho miluješ tolik abys mu znovu věřila že už to neudělá.mám zkušenost ale opačnou.... po dvou dětech jsem se vyspala s jiným a stýkala jsem se s ním asi rok a půl než jsem otěhotněla a nevěděla s kterým.pak to všechno manžel zjistil, z porodu měl strach ale dceru má rád a mě to odpustil. ještě půl roku po porodu jsem nedokázala s milencem přestat komunikovat.ale nakonec jsme to ustáli a manželství vydrželo a začíná být zase pevnější.manžel pro mě není blbec kterej mě měl odkopnout ale chlap kterej mě neskutečně miluje a dokázal mi odpustit,opravdu odpustit bez potřeby důkazů a bez vyčítání! a já si jsem jistá že už to nikdy ale opravdu nikdy nechci zopakovat.jsem vděčná každý den za to že mi to odpustil,za to jak miluje mě i dceru přestože neví (testy dělat nechtěl).z nevěry neobviňoval mě ale pořád hledal kde se stala chyba že jsem ji řešila tak debilním způsobem.a ten problém jsme konečně vyřešili. to co jsem udělala je neomluvitelný ale manžel mi to dokázal odpustit a já jsem za to vděčná

  • ahoj, já jsem byla na obou stranách nevěry...můj vůbec první přítel mi byl nevěrný..okamžitě jsem se s ním rozešla, ale později jsem ho chtěla zpátky a byla bych ochotná mu to odpustit, tak moc jsem ho milovala..ale v první chvíli jsem to nebyla ochotná překousnout, proto ten rozchod. zpětně toho nelituju.
    jiného přítele jsem podvedla já, přestože vím, jaké to je být podvedený...on mi to chtěl odpustit, chtěl se mnou pokračovat, ale já nechtěla..věděla jsem, že jsem mu byla nevěrná proto, že ho nemiluju, tudíž jsem si uvědomovala, že ten vztah nemá budoucnost.
    Pak znám také pár-manžele, kdy muž byl své ženě nevěrný...po 15letém vztahu se 2 dětma...ona, přestože vždy prohlašovala, že nevěrou u ní končí, ho vzala na milost a dala mu druhou šanci. Zatím prý mají vztah lepší než dříve.
    Ale vždycky záleží na důvodu nevěry: nespokojenost, nuda, nová láska, vzdálenost mezi vámi...je toho hodně, proč lidé podvádí...ale rozhodnutí je jen na tobě...

  • Já za sebe: NE, do stejné řeky dvakrát nevstoupíš
    Já za tebe: ZKUS - můžeš tím získat a pokud ne lásku, tak zkušenosti k nezaplacení! Já osobně jsem nevěru jednou odpustila a nedopadlo to, od té doby mám celkem jasné postoje. Držím pěsti!

  • prosím pomozte mi s mou otázkou miluje mě :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist