co to může znamenat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #76464 11.11.2012 17:39


Zdravím vás všechny,

potřebovala bych se poradit, přesněji řečeno bych uvítala někoho, kdo umí vykládat sny, nebo si aspoň odvodit význam toho snu.. Už několikrát jsem měla noční můru, že jsem s nějakým mužem a že spolu máme pohlavní styk. Asi si řeknete, že to přece není noční můra, ale pro mě ano. U toho pohlavního styku jsem totiž v tom snu strašně brečela a ,,cítila" i tu bolest. A přitom bych nemohla říct, že by se dalo nazvat znásilněním, u toho bych prosila, aby ten dotyčný přestal, jenže jsem nic takového neříkala, jen jsem brečela... tak jsem se probudila, pustila si na chvíli hudbu snažila se na to zapomenout... říkala jsem si, že už bych mohla usnout, že se mi bude zdát něco hezkého, jenže ouha... ten sen se mi vrátil, zase jsem brečela... ví někdo, co to může znamenat?

děkuju všem za odpovědi...

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, zkusím poradit, jak se to zdá být mě. Ono totiž to "znásilnění" nemusí být vubec o strachu ze sexu s mužem, spíš mám trošku obavy, aby ses styku kvuli toho snu nezačala bát. Nemáš v poslední době problém s nějakou autoritou? nenutí tě někdo dělat neco, co nechceš? A neděláš to jen proto, že to chce ten druhý, ale sama se s tím vnitřně neztotožnuješ? Nečeká tě nějaká překážka, které se bojíš? Nebo může mít pravdu i Damina, pokud jsi ještě styk neměla, ale máš přítele a směřuje to k tomu, může to být určitě i z toho, ale spíš sázím na to, co jsem psala první.

  • Co to znamená-nevím.Vím ale,že některé sny jsou opravdu jako živé.I já takové měla a dodnes si je pamatuji.Dokonce jsem v nich přišla i o své děti.Některé sny se mi i opakují.Nemyslím si,že je něco v nepořádku.Jsou to jen sny, i když jak se člověk v tom snu probudí,je to hodně nepříjemné,co se vlastně děje,než si člověk uvědomí,že to není pravda.Některé mě pronásledovali i pár dní po té.Mé děti jsou zdravé a v pořádku:-)

  • Nevím kolik ti je, ale jestli jsi ještě pohlavní styk neměla a v duchu na to myslíš, jaké to poprvé bude a bojíš se, že to bude bolet, tak se ti pak o tom zdá. :-)

  • Sex - je to znak, do něhož se promítá jakékoliv vnitřní neuspokojení, zdaleka nemusí jít o záležitosti sexuálního rázu. Ovšem jestli je tam jednoznačné erotické prostředí a doprovodné znaky také (vzrušení atd.) jedná se o promítnutí neuspokojených sexuálních přání.
    pláč - jedná se o obraz uvolnění, vnitřního uklidnění. Jestli se sny s pláčem často vracejí, znamená to, že máš málo příležitosti k uplatnění svých citových potřeb ve skutečnosti.
    bolest - velmi často se do snu promítá skutečný tělesná podnět a špatně se to rozlišuje (přeležená ruka, chlad...). Jinak se jedná o obraz nějakého vnitřního duševního zmatku, úzkosti či nejistot.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist