co to je??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36203 19.5.2011 23:00

Ahoj holky, potřebuji poradit co by to mohlo být, v oblasti konečníku z jedné strany mam volnejsi jakoby kuzicku,je to vystouplejší v oblasti od poševního vchodu ke konečníku, nevim jak lépe to popsat,kdyz jsem se koukala zrcátkem,tak konečník je normalne stažený,ale v jednom míste je jakoby kůžička ven z konečníku a do ty když se pdoívam tak je červenejsi,nebolí to,pri stolici problem nemam,zadna krev,proste nic,jen citim v konecniku takový brnění,co to je? hemeroidy? co na to dát aby to zmizelo? mam to uz dele,ale to brnení zaclo vcera,ale nic vic.....poradíte mi? a stolici mam pravidelnou....je mi trapně :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Může to být hemeroid, zkus si koupit v lékárně gel z dubové kůry a natírej se podle návodu, také je dobré se po stolici umýt ale spíše chladnou vodou, teplá to zhoršuje. Už po jednom dvou dnech by se to mělo zatáhnout.

  • Myslím, že je to projev hemoroidů resp. prodělaná fisura neboli prasklina. Po ní se udělá záhyb kůže, který tam už zůstane. Jedině navštívit speciální proktologickou kliniku, kde to můžou odstranit. Jde to ale do tisíců. (vím to, chodím tam.)

  • patiperra20.5.2011 8:29

    Já jednou měla tohle brnění a pak přešlo do úporného svědění, ketré se stupňovalo, že jsem musela vyhledat lékaře. Řekl mi, že to je zanícený hemoroid. Předepsal mi na to čípky a mastičku, doporučil mi dělat si sedací heřmánkovou koupel nejlépe ráno a večer, a za pár dní byl pokoj. Pokud nekrvácíš a nebolí to, tak si kup v lékárně čípky a zkus i tu koupel z heřmánku či dubové kůry. Pokud by se to zhoršovalo či opakovalo, zajdi k doktorovi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist