co s pleti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50015 8.12.2011 19:39

mmm uz si nevim rady :( je mi 17 a uz od 14 se maluju ja vim nektere zato skritizujou ale zjistila sem ze dkyz si dam jemny pudr nebo tak ze to vypada prirozene a tak , ja totiz pokazde kdyz nejsem namalovana tak mam necelistvou plet zavidim tem ktere maji plet takovou jednotnou barvu , nechodim do solarka nebo nedavam si samoopalovak a stejne mam takove jakoby licka cervene a pak sem tam hnedou nekde svetliou nekde hnedou ... hodne kluku se zamnou otaci a tak ale to s make-upem nebo pudrem vypadam aspon nejak , mam 2 roky pritele a kdyz u sebe spime nebo tak normalne se odmaluju a stejne mi rekne ze sem krasna ale proste ma plet je flekata , neznate neco co by mi to spravilo ? :( nebavi me se porad patlat :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nvm cim bych ti presne poradila, ale jen bych podotkla, ze napr ty cervena licka jsou vic nez v pohode, se podivej na ulici kolik zenskych a holek si dava ruzove zdravicko naschval a v takovy vrstve, ze vypadaj jako by je spis nekdo prastil.. Cen si svy prirozenosti, jasne, kazda se trochu primaluje, aby se citila treba dobre, ale ber se takova jaka ses, kazda jsme jina a o tom to je :)
    Kdyz se nechces malovat, tak se nemaluj, jednoduchy :)

  • Člověče to ti neporadím .Mně je 31 a neumím si dát krom řasenky na ksicht nic. :-DD

  • Co takhle nechat si nabarvit řasy? Je to levné a efekt je perfektní. Stačí opakovat každé cca 2 měsíce. Řasy se taky dají natočit kleštičkama nebo trvalou. To si myslím, že by vyřešilo velkou část Tvého problému.
    Druhý problém - jak sjednotit barvu pleti bez make-upu - asi by pomohl nějaký hodně dobrý krém, třeba od Biodermy nebo Vichy (mají v lékárně). Jinak já mám taky červený líčka a neřeším to :o).
    Hodně taky dělá upravené obočí. Říká se, že obočí je rám a oko obraz.
    Chraň si pleť před mrazem a před prudkým sluncem - všechno tohle rozšířené žilky nebo pigmentové skvrny zhoršuje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist