co dát mamce na den matek?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #140539 8.5.2014 9:12

Ahoj, mám takový dotaz. Přemýšlím, co koupit mámě na den matek, chtěla bych něco trochu originálnějšího než je čokoláda nebo kytka, nemáte nějaké nápady? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, podle toho, kolik ti je a kolik na to máš peněz... Napadla mě třeba poukázka na masáž :) Prostě něco, co by si mamka užila. Kde by si odpočinula. Nebo, pokud nemáš moc peněz, tak jí překvapit úklidem, umytím nádobí... případně uvařením oběda, nebo snídaní do postele... Prostě, abys jí dopřála trochu relaxace ;)

  • Lenouch233.3.2021 16:33

    Tady toho výrobce neznám ale vypadá to moc hezky a navíc mám ráda české produkty tak přemýšlím že bych jednu tu bonbošku zkusila

  • Laurisska13.3.2021 15:44

    DonCoco má vynikající pralinky. Mám rády ty v té hořké čokoládě a ty karamelové, nugátové a marcipánové příchutě :)

  • JanaRad8.5.2014 16:41

    Přidám odpověď ze strany právě maminky. Moje děti mi dělají překvapení, ale nejraději mám právě čokoládu, ale vysokoprocentní. Záleží na tvé mamince, co má ráda. Potěší i kytka v květináči, ze které se může těšit hodně dlouho. Nebo třeba polštářek do postele, hezký hrníček, nějaké dobré oříšky. Pokud jí zaleží na zdravé stravě, tk klidně i nějaký produkt zdravé výživy, pozor, tyto bývají dražší.
    Docela by mi pomohlo vědět kolik máš let a jak velkou částku si můžeš dovolit utratit ;-)

  • Souhlasím, že určitě záleží na financích. Pokud ale nechceš jen květiny nebo čokoládu, vybrala bych něco, hodně odpočinkového nebo osobního. Můžeš jí vzít na oběd nebo večeři do oblíbené restaurace, ty masáže nejsou rozhodně špatný nápad, wellnes pobyt, nebo třeba kadeřníka, prostě maminku trošku rozmazlit :-) Ještě mě napadá nějaká koláž, nebo potisk z vašich fotek, jako připomínku společných let... Docela hezky vypadají fotoknihy, jen nevím, jestli se dá někde vyrobit takhle narychlo... Já sem třeba k jednou vzala mámu do zoo:-) zmínila se, že tam byla naposled jako malá holka, tak jsem koupila lístky, pozvala jí tam na oběd a koupila nějaký suvenýr :-) Nevím odkud jsi nebo kolik je ti let, tak se radí hůř. Pokud ses trošku zručná, můžeš jí i něco zkusit vyrobit, třeba náhrdelník z korálků, batikovaný šátek nebo tak něco...

  • Já nic originálního nevymýšlím :-D . Také dávám mamce jen kytku. I když tuší, že jí dostane, tak z ní má stejně pokaždé radost. Je ráda, že si vzpomenu, i když už jsem dospělá :-) . Letos, když byl den matek, tak jsme jeli s manželem na Slovensko, tak jsem jí nechala kytku poslat. Využila jsem možnost doručení květin Brno u https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-brno a prý docela koukala, když ji nějaký cizí muž přivezl květiny :-D .

  • Tamous26.2.2021 10:06

    letos mám v plánu nechat mamince udělat něco takového. Nemáte s něčím podobným zkušenost ? :) www.doncoco.cz/cocobox

  • Tak to vypadá moc hezky. Zkušenost s tím nemám ale koukala jsem na recenze a čokoládu mají prý výbornou :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist