clip in a pierging

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 15.4.2012 10:36

Dobre rano :) hodim tady rovnou dve otazky byla bych moc rada za vase rady a nazory , tak nejdrive zacnu mam vlasy asi po lopadky a kdyz si chcu uplest cop nebo tak je z toho malicky copecek ktery poradne ani nedrzi tak sem uvazovala nad clip vlasama zivyma ale vsude je vidim kolem 2-tisíc a ja studuju a brigada me ceka az o prazdninach nevite kde je sehnat levneji ? :) .. a ted dalsi otazka mam piercing v brise uz je to 4-ty mesic a vsechno bylo v poradku ale najednou mi to zarudlo a zacala vytekat vodicka pruhledna asi nejaky zanet nebo tak a cetla sem ze je dobre si dat do sklenicky sul a priklopit ji na bricho na par minut , a mamka rikala ze si mysli ze mi to udelal ten sperk protoze asi neni ze stribra a uz mi objednala od znameho stribro , kdyz ho tedkom vytahnu treba na 3 dny myslite ze to pak normalne propichnu a nebo mi to muze zarust ? :( dekuji moc :)

Odpovědi správkyň témat

  • tak za
    1. Clip in vlasy nevlastním, ale ráda bych. Bohužel mám stejný problém jako ty. Jsou dost drahé, takže s nima zatím ještě čekám. Ale to Aukro bych také zkusila.
    2. Co se týče zanětu. Doporučuje se po propíchnutí piercing čistit solným roztokem, aby se zánět neudělal. Takže bych ti to doporučila ještě dodatečně, pokud s tím teď máš problémy. No a na ten šperk pozor! Určitě je špatné, jestli je to cetka od vietnamců za 20,- ale stříbro se také nedoporučuje! Protože stříbro neustále i na vzduchu pracuje, reaguje s krví a všemi tekutinami. Proto může dirka od piercu zashnisat nebo se špatně hojit. Vždy se doporučuje chirurgická ocel. Stříbro spíš tak až někdy když se to 100% zahojí. A stejně na celou dobu nošení to také asi není dobrého.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Clip in seženeš levně i na aukru. Ale pokud máš opvadu málo vlasů, taky to nebude žádná výhra. Já sama je občas nosím, a mám docela málo vlasů - ale nosím třeba jen jeden ten pásek. Víc bych na hlavě asi nesnesla a ani nepotřebuji a navíc budou strašně vidět ty sponky pod vlasama pokud si jich dáš víc a přitom máš málo vlasů. Mám clip-in vlasy syntetické-umělé, sehnala jsem 60cm za 1 300kč a celou tu sadu jsem měla na hlavě jen jednou :)
    Piercing v pupíku nemám, ale chystám se :D tak nevím... možná by bylo dobré se přeptat v lékarně nebo nejlépe zajít za doktorem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist