chtela bych pozadat pritele o ruku

Otázku položila: karkulkaa5 14.6.2012 9:29

ahojky , chtela bych pozadat pritele o ruku strasne moc ho miluju a nechci bez nej být

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych nemohla toto udělat, ale pokud chceš- udělej to, je to jen a jen tvá věc. já bych chtěla vědět, že můj přítel chce a ne že já ho tam do toho chomoutu tak nějak dostala... nevím, mám svou hrdost, takto bych se neponížila. budu zřejmě tady ukamenována, ale já to beru jako ponížení...

  • Martasek8914.6.2012 9:36

    Tak směle do toho :) Ovšem těžko říci, jak se na to bude tvářit :) Přeci jen, mužská ješitnost, může se cítit dotčen, že to měl udělat on, ale zkus to ;)

  • inthense14.6.2012 12:12

    jestli jste spolu dlouho,tak do toho :-) my jsme uz meli dite a o svatbe jsme jen mluvili.jednou jsem mu zavolala,jestli si me vezme a ted budeme mit svatbu :-) ale vedela jsem,ze svatba je nekdy v planu,jen jsem se rozhodla kdy :-)

  • Já bych to nedělala, měli byste k tomu dojít, zkus si s ním promluvit. Já když jsem se chtěla vdávat, tak jsem měla pořád nějaký narážky až to manžel nevydržel a požádal mě :) trošku mi asi pomohla i jeho rodina...taky jsme pořád slyšeli, jestli spolu chceme žít jen tak "na hromádce":-D

  • Simone14.6.2012 17:50

    Já jsem v tomhle naprosto liberální a myslím, že v 21. století má žena právo požádat muže o ruku, aniž by hned byla označená za stíhačku. Ale jak dodávají holky, je to tvůj partner, takže jen ty můžeš vědět, zda bys mu tím udělala radost nebo jestli by to nevzal blbě. Třeba můj přítel, který o svatbě mluví už celkem dlouho, mi říkal, že kdybych ho požádala o ruku já, naopak by ho to velmi potěšilo. Ale protože ví, že já si zase přeju, aby mě požádal o ruku on, tak říkal, že s tím taky nemá problém. Tím chci říct, že existují i muži, kteří by to naopak brali jako poctu a ne jako uhánění. Zjisti si, jak to má on a pokud se v tomhle shodnete, nedej na řeči a směle do toho :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist