chronický zánět štítné žlázy

Otázku položila: evika 9.10.2018 15:38

Dobrý den! Hledám prosím někoho kdo by měl zkušenosti s tímto onemocněním a následnou léčbou Letroxem. Já dostala Letrox 50 a to kvůli tomu, že snažím o mimi. Zajmalo by mě jak je to třeba s váhou, přibírá se nebo naopak? Pomohl někomu k miminku. Děkuji za reakce!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu9.10.2018 15:53

    Beru Letrox 100, vaha se mi nepohla a pokud budu brat poctive, nemela bych, dle slov doktora, s otehotnenim mit problem. Jen pokud k tomu dojde, tak okamzite volat a v tehu se to vic hlida.

  • Beru Letrox 50 a vaha se mi nehnula...doktorka mi rikala ze to az takovy vliv nema. Jinak ted v tehu se mi to zvedlo na 75...

  • Nez jsem otehotnela, projevil se u me autoimunni zanet stitne zlazy. Zacala jsem na letrox 50, pak na 75 s tim, ze jsem v dobe uzivani nepribirala. Otehotnela jsem bez problemu a dr pro jistotu navysila davkovani na 100. a byly castejsi kontroly na endokrinologii... :)

  • Mám autoimunní zánět, beru náhradní hormon od 18ti, teď dávku 100-150, jsem bez problémů 4* matkou (1.dítě jsme počali spontánně v době, kdy jsem byla už 4 roky pod kontrolou endokrinologa).Problémy s váhou nemám žádný, váhu mám normální, ba ideální, i když blíže spodní hranici. Dcerka (12) má sníženou funkci nezánětlivého původu, bere Euthyrox 50 a váhu má tedy hodně nízkou ke své výšce, proto ji dr. poslal na různá vyšetření, po léčbě se určitě celkově zlepšila a myslím, že i trošičku přibrala, i když stále na sobě nemá snad gram tuku a puberta v nedohlednu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 682 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist