chlupaty zadek,zada,bricho,co z tim?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38858 20.8.2012 23:53

Mam takvou blbší otááázku :)
co mám dělat když mam chlupatej zadek, břicho i zááda ? problém je v tom že sem tmavovláska, takže ty chloupy jsou výraznější :)
je mi to celkem nepříjemné když mám plavky :)
co mam dělat :)
ja vim že je depilace :) ale je to nepříjemné a na tak velkou plochu ....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko21.8.2012 7:43

    Co znamená chlupatý? Chlupatý má zadek každý a myslím, že to zas tak extrémně nikdo neřeší. Jestli Ti rostou výraznější chloupky na břichu po linii od pupíku k pahorku, snadná pomoc - stačí holit. :) A rozhodně nejsi jediná. A jestli na zádech a zadku nemáš "kožich" téměř jako chlap, taky z toho hrůzu mít nemusíš.
    Jiné by to bylo, kdybys měla ochlupení á la chlap; to pak stojí za to pátrat po příčině - může to být dáno hormonální nerovnováhou, což může mít další důsledky, zejména co se týče plodnosti. Ale dle Tvého profilu jsi zatím "ve vývinu", tak se to ještě může měnit. Pokud Tě to trápí, zmiň se o tom svému dětskému lékaři, aby se případně vyloučil nějaký zdravotní problém.

  • Ahoj, stejný problém...tak já nohy holim žiletkou a nebo epilátorem, ze začátku to bolelo, ale už sem si zvykla :) epilátorem beru i bříško když začnou bejt ty chloupky víc vidět, a občas vezmu i ty na zadku :D...a záda neřešim, to je mi tak nějak jedno :)

  • Já jsem taky tmavovláska a řešila jsem problémy jako ty :) Do plavek si nohy můžeš vyholit až po okraj plavek, čili i zadek, to není problém. Záda reději nehol, na ty si zvykneš ;) A pokud začneš holit bříško, tak věř, že začnou růst tmavší a silnější chloupky, takže budeš muset holit pořád. Já s tím začala a pak jsem měla i vyšší sebevědomí :)

  • No ja bych moc zadek a brisko neholila. Chloupky zacnou rust vic a budou silit. Spisu uz bych radsi pouzila nejaky depilacni krem :) Kdyz jsem si zacala holit nohy, nesla jsem vys nez nad kolena a mozna i diky tomu mam na stehnech jen par svetlych kratkych chloupku.. Mozna se pletu, ale kdyz jednou zacnes se ziletkou, nezbavis se ji :)

  • Majik21.8.2012 10:59

    Ahoj ja znam lidi kteri si nasetrili a sli na lezrovou depilaci, pry to chloupky uplne neznici ale hodne zridnou a nejsou tak videt tak bych to treba zkusila

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist