cestovní postýlka - matrace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19470 20.4.2011 10:16

Ahoj kočky. Příští týden se chytám s malým na týden k rodičům. Dnes jsem si cvičně zkusila rozložit cestovní postýlku. Součástí této postýlky je i matrace, ale podle mě je absolutně nevyhovující. Je to spíš taková tenoučná skládací podložka. Přemýšlím proto, že koupím samostatnou matraci, ale nechce se mi za ní utrácet více, než je nutné. Dívala jsem se na stánky Ikei a mají tam za 250 CZK obyč molitanovou matraci o výšce 5 cm. Myslíte, že to stačí? Podotýkám, že na této matraci bude mladý spinkat pouze vyjímečně - na cestách:-). Jak jste "cestovní matrace" řešily Vy? Díky za zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak cestovní postýlka je určená k tomu, že v ní dítě spí jen nezbytně nutnou dobu a ne často. A na to ta matrace určitě dítěti neuškocí. My to řešilil tak, že jsem na ni dali deku, i prostěradlo. A ona molitanová matrace taky není žádná výhra.....záleží na vás no.....ale náš malý žádnou újmu způsobenou matrací v cestovní postýlce nemá. a spal tam úplně v pohodě.

  • My jsme do cestovní postýlky koupili také molitanovou matraci navíc, doporučili nám to přímo v obchodě, chceme jí mít jako cestovní postýlku, ale zároveň jako druhou postýlku v obývacím pokoji, když bych chtěla, aby malá spinkala tam. Paní z prodejny mi říkala, že pro občasné spaní je dostačující matrace v postýlce, ale pokud ji chceme využívat i takto, ať pořídíme molitanovou, kokosová nebo jiná je už zase zbytečná, pokud bude kvalitní matrace hlavně v postýlce určené k nočnímu spánku.

  • Klidně bych šla do té IKEI. Myslím, že je to dobré řešení. Také máme v cestovní postýlce klasickou molitanovou matraci.

  • My dávali pod prostěradlo na tu skládací podložku deku a stačilo to ( i na týden ). Pokud je to jen na občasné přespání, tak by to podle mě mělo stačit. Jestli tam mimčo bude spát delší dobu, tak bych asi taky koupila matraci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist