černý svědomí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #25882 25.9.2011 9:17

Ahoj, s přítelem sme spolu několik let, a už strašně dlouho máme mezi sebou nějaký problémy, on se mnou zachází dost špatně, a v posledních cca dvou měsících už je to kritický. takže zhruba před těma dvěma měsícema už sem se s ním rozešla (už poněkolikáté ale tentokrát s jistotou že už se nevrátím), ještě předtím jsem se začala vídat se svým bývalým a celkem sme si rozuměli a byli sme fajn přátelé, on měl taky slečnu. asi 2x se to nějak zvrtlo a vyspali sme se spolu. já říkala že na to chci zapomenout, že se to nesmí opakovat. on se s holčinou rozešel (prý z 40% kvůli mě) a já s přítelem asi o 2 týdny později taky, ale rozhodně né kvůli němu! bylo to kvůli těm hádkám a kvůli tomu že sem si s ním připadala jak hadr na podlahu. tak začal románek s tím bývalým - on řekl že žádný vztah nechce, a já s ním taky ne, důvody bych nerada rozmazávala. prostě spali sme spolu, sex prostě oba potřebujem a s ním to byl perfektní sex! a já k němu začla něco málo cítit ale už je to snad v pořádku. k příteli jsem se vrátila (nečekaně) asi po 3 týdnech aniž bych opravdu chtěla. bylo mi ho prostě líto. taky proto že je 2 měsíce doma na neschopence po úrazu kolene. takže sex fakt není na pořadu dne. jenže s bývalým sem nepřestala spát a ospravedlňuju se tím, že co mám sakra dělat když s přítelem to fakt nejde! :( a s tím bývalým mě to i baví víc, je mnohem líp vybaven :( podvádím člověka kterýho miluju (mimochodem poslední dobou se fakt začal snažit) protože prostě potřebuju sex. a připadám si jak největší svině :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozmysli se co vlastně chceš. Buď jeden, nebo druhej. Ospravedlňovat se tim, že přítel nemůže, je s prominutím docela debilní. Buď jsi s někym, koho miluješ a miluješ ho se všim všudy, a nebo ti jde předevšim o sex. Počkej až to praskne, to bude tóčo.
    Jsi si jistá, že přtele miluješ? Kdy jsi se k němu vrátila protože ti ho bylo líto?

  • Nevím, jak vůbec můžeš napsat, že svého kluka miluješ, když jsi s ním - jak sama říkáš - jen ze soucitu, proto, že on s začal snažit a nejvíc tě štve, že teď nemůžete mít sex. Já bych kluka, kterého miluju, NIKDY nepodvedla, a když už by se to stalo, na rovinu bych mu to řekla a ukončila to s ním, protože člověka, kterého miluješ, prostě nepodvedeš.

  • Nejsem tu od toho,abych lidi soudila za to, co dělají,ale zamysli se nad sebou... Jak můžeš milovat někoho a zároveň ho podvádět proto,že sex s bývalím je lepší a je líp vybaven???? Možná by to chtělo se od obou dvou distancovat a zamyslet se,co vlastně od života chceš!!!! Jednou řešení je i takové, zkoncovat to s oběma a začít jinde s novým a čistým štítem,jelikož takhle ubližuješ všem a hlavně sobě!!!!

  • I podle komentaru u odpovedi opravdu nechapu, proc stale zustavas s tim nynejsim pritelem. A taky jak rikas, ze nemas vubec pomysleni na sex s nim - to ho asi az tak moc nemilujes. Lidi, kteri se milujou, spolu potrebuji byt i fyzicky. Tipla bych to spis na to, ze se bojis byt sama (To moc dobre znam z vlastni zkusenosti. S mym ex jsme se den co den hadali, kdyz jsem se videli, tak tobylo spis ze zvyku apod..) Chapu - kamarad na sex - to muze chvilu fungovat, kdyz bez toho nemuzes byt. Ale proc setrvavat ve tvem nynejsim vztahu fakt nevim..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist