časty spánek u 9měsíčního dítěte

Otázku položila: Kelpa 29.5.2013 17:14

Dobrý den......

už jsem zoufalá, tak se ptám na radu.

Moje malá spí max. 10 - 11 hodin denně. Spíše 10. V noci 9 hodin. A to ještě tak, že usne tak ve 22:00 a ve 4 ráno je vzhůru a tak minimálně hodinu trvá, než znovu usne. Přes den se to pohybuje od 30 do 40 minut po obědě a tak někdy půl hodinky večer, ale to není záruka. Krmím pořád ve stejnou dobu. Už spala i 10 hodin vkuse, ale potom byla nemocná. V sobotu dobrala antibiotika. Může to mít na spánek vliv?

Děkuji za rady.....myslím, že by měla aspoň těch 12 hodin spát, ale nedaří se nám to.

Jinak usiná sama v pokojíčku už od narozeni.....občas trochu plače, ale nakonec usne.....

Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje dcerka byla vzdy nespavec. I jako dvoumesicni spavala po deseti miuntach pres den..V noci se hodne budila. Ted ji jsou dva a teprv ted zacina prichazet na to ze jit spat neni tak spatny. Ale ani tak nespi nijak dlouho.
    Podle me je to o diteti,budexspat tolik kokik potrebuje a ne kolik si mysli mama,ze ma spat.
    Na spani ma vliv mnoho veci.. I nemoc,ale ta jen docasne..takze pokud spi malo od mala,tak proste tolik nepotrebuje...

  • To je u nás taky normální.. Dcera má taky 9 měsíců, večer chodí spát pozdě, mám problém s tím, že dřív prostě neusne než kolem 22hodiny.. Spí teda až do rána, kolem 5,6 se vzbudí na mílo a hned zase spí třeba do těch 8,9 hodin.. Pak už přes den moc nenaspí, až se divím protože je dost aktivní a neposedná.. Až i já jsem z toho zmožená. Usne mi odpoledne kolem jedné a spí tak 30-45min a to maximálně.. pak spí někdy kolem 5 hodiny a to taky půlhodinku.. A pak až zase večer v 10 :(Takže celkově přes den spí tu hodinku.. Je to málo pro mě, protože nestíhám nic moc udělat a hlavně si odpočnout, ale jí to prostě stačí, po probuzení na ní vidím jak je zas plná energie a usměvavá.. Prostě ji to stačí a asi i té vaší slečně :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist