časté holení "tam dole"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42165 16.1.2012 22:04

ahoj holky, myslím, že o tomto dotazu už určitě přemýšlela každá z vás. Když se tam dole oholím, během pár dní už zase škrábu, tak je mi nepříjemné s přítelem něco mít, ale zase když se holím ob den, teče krev a mám tam puchířky.. nemáte nějakou účinnou metodu na delší odstranění chloupků? Děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to jsem driv taky resila, ale ted to delam jinak. driv jsem se holila proti smeru rustu chloupku, aby to bylo fakt do hladka, jenze jsem mela ten samej problem co ty, nechtela jsem s nikym nic mit v dobe dorustani a holit to slo tak za cca 4 dny.. ted se holim po smeru rustu nebo i z boku. od pohledu to sice uplne do hladka neni, ale na dotek to neskrabe a jde to holit klidne i kazdy den.

  • ahoj,
    urcite neholit ziletkou, ale mam na to elektricky strojek Philips Bikiny Perfekt - ma 2 nastavce a je skvelej.. muzes se holit kdy chces, nemas zadny puchyrky, zadny svedeni a to jakym smerem se s nim holim je mne taky jedno.. takze vazne doporucuju a mas po problemu - je na nabijeni a ja uz ho mam asi 3 roky a porad funguje skvele :-)

  • Prtika17.1.2012 7:14

    Já to řeším jedině voskem či cukrovou pastou...nikde nic nezarůstá a oproti holení to vydrží opravdu dlouho :-) teď přemýšlím o trvalém odstranění pomocí IPL.

  • alimos17.1.2012 10:14

    Nejdřív holit po směru, posléze v protisměru a natřít NIVEA balsam po holení, bílá neprůsvitná lahvička. Stačí trošku a když svědí druhý den, tak také. Nedám na to dopustit. ;-)

  • IPL a nebo ten vosk. Ja chodila v tehu (to se IPL nesmi) na brazilskou depilaci a byla jsem moc spokojena.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist