boty CROCS pro děti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #20370 24.2.2013 12:28

Kočky dost a pravidelně se tu diskutuje obouvání/neobouvání dětí doma i venku, tak mě napadlo zjistit vaše názory na boty CROCS pro děti, myslím tím pro malé děti (batolata). Používáte? Originál nebo fake? Znáte nějaké "odborné" názory na jejich nošení?

Používáte je na na doma místo bačkor, na zahradu, normálně na ven? Máte třeba i holínky nebo sandálky od této značky?

Díky za komentáře kočky. Na zahradu budou super, i když tam asi bude ten můj drak většinou bosej :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no na normální nošení a obvzláště dítěti bych je nedala. pár dětí šmatlajících v takových "botičkách" sem viděla a bylo mi úzko. nemohly v tom pořádně chodit, ale hlavně že byly "in". mají své místo jak píšou holky k bazenu apod., ale na chození ani na doma nebrat.

  • synovi jsem je pořídila na zahradu, protože se dají dobře omýt a právě v tu dobu se učil chodit bez plínek. Letos mu pořídím další na zahradu, ale jsou pouze zahradní. Na běžné nošení bych mu je nedala, i když i to u malých dětí často vídám. Sama jsem si je pořídila jako přezůvky do porodnice a spokojená s nimi vůbec nebyla, strašně se mi v nich potila noha, tak je teď mám jako přezůvky když jdu na bazén a na to jsou fajn.

  • Ja sama pouzivam crocsy k vode a jsem spokojena, na normalni noseni nedoporucuji pac se v nich docela poti noha. Ted jsem si na zimu poridila do sauny zateplene a nekdy je mam i na doma a taky se v nich po hodine poti noha.Malemu jsem je koupila jak chodime na plavani do sprch a na leto je bude mit i na dvorku u bazenu. Ale bacha kdyz je kupujes aby meli dirky ve spici na odtok vody. (ted jsem videla na vykupto nebo kde sice levne crocsy,ale nebyly tam dirky)

  • Taky to nechápu co je na nich tak super, že je všichni nosí, chtěla jsem to zkusit, ale jak tu píšou ostatní - opravdu se v nich potí hrozně nohy :( Já osobně přímo s tímto zkušenost nemám, protože jsem zatím snažilka, ale vím, že moje mamka je mojí sestřičce dvouleté dává už asi rok, ale bohužel, kecat jí do toho nesmím, jednak by si nenechala ani říct a jednak až budu mít snad jednou svoje, tak budu moct mamce říct, že jsem se jí do jejich věcí ohledně malé taky nepletla :)

  • Mám 5 letého syna a tyto boty na nohách ještě neměl a ani dlouho mít nebude. Je pro mě důležité, aby syn chodil v kvalitních botách, proto nosí celý rok celoroční obuv superfit https://www.obuvcipisek.cz/znacka/superfit/ u které mám jistotu, že je kvalitní a nezničí synovi nohy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist