bolesti před menstruací

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29482 14.11.2012 21:35

Ahojte,
před měsícem a půl jsem se léčila ze zánětu dělohy (rozsáhlého docela) a vaječníku. Ještě jsem nebyla na kontrole, protože jsem byla služebně v zahraničí. MS jsem měla naposledy 29.10. pět dní (klasický cyklus), ale dnes už mě zase pobolívá podbříšek jako těsně před menstruací. Přitom od poslední MS je to teprve 12 dní a taková divná bolest a nepříjemný pocit jsem vždy mívala až tak 3-5 dní před další MS. Myslíte, že je to ok, nebo je to opět nějaká souvislost se zánětem? Samozřejmě ke GY půjdu hned jak bude mít volný termín, ale jsem z toho hodně nervozní, ten zánět byl hodně silný a dlouho skrytý, takže mám logicky strach...je možné, že to teď po tom zánětu prostě pociťuji dřív, než pár dní před, a že je to ok??? Díky!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já měla po vysazení HA taky velké bolesti podbřišku, proto jsem hned mastila k Dr. Diagnostikoval mi zánět dělohy jen pohmatem a nasadil antibiotika bez odebrání krve a nějakého hlubšího vyšetření. Další měsíc ve stejnou dobu znova bolest, jen malinko mírnější, ale jeliož jsme byli na dovolené, neřešila jsem to, po 5dnech bolest odešla. Další měsíc na to, opět bolesti, trochu silnější, opět jsem tedy mastila k Dr. a ten mi sdělil, že to jsou bolesti k ovulaci, že je to možné a že mi pro jistotu vezme krev, jestli to není zánět. Zánět se nepotvrdil, takže to je podle Dr. bolestivá ovulace a při největší bolesti si mám vzít prášky proti bolesti a snažit se s manželem o mimi. Dělala jsem si i v tu dobu ovulační testy a opravdu i ovulace proběhla. Je mi to trochu divné, snad má Dr. pravdu a není to něco jiného.

    Pokud tě břicho bolí, jdi k Dr. bez objednání a nečekej, také jsem to tak udělala. Jak poznal Tvůj Dr. že jsi měla ten zánět? Bereš HA?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist