bojím se mámi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #206974 6.1.2021 12:31

Dobrý den, je mi 13 a mám hrozný strach ze své mámi. Asi od mích 11 let na mě pořád křičí. nesměje se na mě a pochvalu jsem od ní neslyšela asi tak rok. Pořád říká že jsem líná že nic nedělám že jsem zlá a sobecká. Ale není to pravda. Když něco neudělám nebo na to zapomenu, je na mě naštvaná a řve na mě. ale naopak když něco udělám tak si toho ani nevšimne. Už vážně nwvim co mám dělat. Prosím pomožte mi!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Zakladem bude asi vic zacit komunikovat. Je mozne ze maminka ma duvod nadavat a ani si to neuvedomujes. Muzou byt ale i situace kdy muze byt mamincina reakce prehnana a ani to nemusi souviset s tebou. Mozna ma problemy v praci nebo jinde, jen o tom nevis. Zkusila bych vytusit nejakou chvili kdy bude mit dobrou naladu a pozadat ji ze bys to s ni chtela probrat.. Hlavne v klidu a bez nejakych silenych emoci a vycitek. Musis taky brat v uvahu ze rodiče musis respektovat a podle toho se taky chovat ;)

  • Ahoj, musíš s mamkou vytvořit dobrý vztah vzít ji třeba do kavárny.... a promluvit si s ní o tom určitě tě nějak pochopí✨ Pokud budeš chtít tak mě napiš soukromě rada ti nějak pomůžu

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist