bojím se didaktického testu z českého jazyka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59550 17.1.2013 20:41

Ahojky, jen jsem se chtěla zeptat. Letos maturuji a bojím se didaktického testu z českého jazyka, protože s ním mám vždy problémy. Nevíte někdo jak se na to můžu naučit, abych to zvládala lépe? :( Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Cvičit, cvičit, cvičit. Kup si nějakou učebnici s těmi testy a každý den si udělej třeba jen nebo tak. Vím, že to tak dělala kamarádka, když neudělala maturitu z češtiny a tak celé velké prázdniny to takto dělala. Doporučila jí to učitelka.

  • Doporučuji stáhnout si z netu maturity z minulých let a jejich výsledky. Já si takové testy udělala 2 a tím mé učení a příprava na český jazyk skončila. Podle mého tam jde hlavně o logiku, literatura pro mě byla mnohem horší. :) Drží MOC pěsti, jistě to zvládneš levou zadní! :)

  • nebude te je procvičovat je škole? Taky letos maturuju a češtinářka nám řekla, že se na ně od druhého pololetí začneme připravovat. Jinak na stránkách www.novamaturita.cz si můžeš stáhnout zadání i řešení z předchozích let nebo se na to dají koupit nějaké příručky se cvičnýma testama...:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 606 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist