blechy...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46202 20.8.2011 23:06

holky cim se doma zbavit blech-kocicih,mame kocku jen byte,takze je k nam nekdo dotahl,doktor rikal-veterinar,ze se to mohlo dotahnout i na botech z venku a tak,jenze problem je v tom,ze kocka uz je nema,jelikoz ma ampulku proti tomu,ale doma porad sou a my jsme dostipani,uz sem nekolikrat vse vysavala,cistila.a porad se sem tam nejaka najde.poradite?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl21.8.2011 0:22

    my kočky doma máme, ale naštěstí bez blech. Ale našla jsem toto http://www.veterinarnipece.cz/blesi-invaze-v-domacnosti-a-jak-s-blechami-bojovat-3432.html třeba se tam něco najde co pomůže :)

  • petulinkaa1321.8.2011 11:29

    jo blechy to je nestesti,si pamatuji na dve doby,kdy je chytnul nas pes,my to meli obracene,doma jsem vse vycistila a vyprala kde se pes pohybuje,ale zaboha na nem v srsti nechteli chcipnout..ty klasicky ampulky na tri mesice uz je nezabili,museli jsme pro neco jinyho...je to peklo a dostipany to me tak stvalo.Chce to fakt vsechno poradne vycistit,vyprat,kompletní generální uklid a hlavne,aby nebyli v srsti kočce- ani jedna!

  • Zkus přípravek proti blechám ve spreji. Např. Frontline, je sice drahý, ale mohlo by to zabrat. A prostě tím pocákej koberec, sedačku apod. A pak to vyluxuj. Kdysi se nám to také stalo. Moji rodiče mají doma dvě číči, které nechodí ven, ale i přesto blešku chytily a blechy si pak hopkaly tak nějak všude. Tenkrát jsme se jich zbavili orthosanem ve spreji. Ale myslím si, že Frontline je mnohem účinější.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist