bezpecne spani miminka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #102157 4.9.2013 13:56

ahoj holky, potrebovala bych poradit. za chvili by se nam melo narodit miminko a chteli bysme, aby spalo napul s nami, napul ve vlastni postylce, tak jsme z postylky sundali jednu bocni stenu a privazali jsme ji k nasi posteli. jak ale vsude ctu, ze miminko nesmi mit polstar, zadne predmety v posteli a nesmi se s nim spat na gauci, aby se neudusilo mezi polstari, tak uz jsem trochu paranoidni:-) mezi tou detskou postylkou a nasi posteli je skvirka mezi nasi matraci a tou detskou. vadi to necemu? zase si rikam, ze nekdo spi s miminkem ve svy posteli i s polstarema atd a nic se nestane...mate to nekdo taky tak, ze mate detskou postel bez bocnice prirazenou?diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,mě se moc líbí tato postýlka http://www.smolicek.com/detskynabytek/eshop/2-1-Detske-postylky/0/5/4497-Multifunkcni-postylka-Schardt-VARIO-bila
    Nevěřím, že i když je postýlka na takové spaní přímo navržena, že bude pasovat na každou postel tip ťop bez jediné škvírečky. Takže asi takové spaní, jaké plánujete nemůže být až tak nebezpečné. Navíc si myslím, že na začátku sebou miminko až tak nemrská aby někam zapadlo. Ale je to jen má domněnka - teprve malé čekáme, líp poradí ostřílené maminky ;-)

  • luckasim4.9.2013 15:31

    Ahoj, já tě obdivuji, já rodím příští čtvrtek plánovaně a o malou se bojím, že bych jí zalehla, budu ji mít v postýlce ale u hlavy, abych na ni viděla a mohla na ni sahat.. Hodně štěstí:-)

  • Martasek894.9.2013 15:35

    My měli a máme postýlku u postele u noh. Tedy tak, že máme u stěny postel a pokračuje postýlka také na délku. Takže mi nedělalo problém nikdy se projít a s náma v posteli spala malá minimálně, nepodporujeme to :) Ani malá si nikdy nestěžovala :D Postýlku bych nedala k posteli, právě aby nedošlo ke skřípnutí a aby mi tam navíc nepřekážela :) Nečinilo mi problém se za malou projít, i kdyby byla na druhém konci pokoje :)

  • Ahoj, měli jsme to u druhé přesně jak píšeš, že bys to chtěla a bylo to super. Se starší dcerkou jsem neměla bočnici sundanou a stejně často spala semnou v posteli. Bylo to fajn. :)

  • já si vzala prcka rovnou ke mě do postele a byla jsem já i prcek naprosto spokojení. Zalehnutí jsem se nebála, nespala jsem natolik divoce ani tvrdě, aby se něco takového stalo. Ale taky jsem měla nejdřív v plánu postýlku přirazit k mé posteli. Nakonec jsem ji vůbec nepotřebovala a malý byl u mě. O nočním kojení jsem ani nevěděla, malý se skoro obsloužil sám a já při tom spala :-)

  • Když to tu tak čtu, tak si připadám úplně jako krkavčí matka... já chci dát malou, co nejdřív to půjde, do dětského pokoje. Ložnici máme taky malou, asi 2,5x4,5, tak mi nepřijde dobré, aby s námi dýchala ten vydýchaný vzduch v ložnici. Momentálně byt předěláváme a spíme v obýváku, který je velký a ještě ke všemu spojen s kuchyní a stejně mi přijde, že je tu po ránu takový ošklivý vzduch, nedovedu si to teda představit v té malé místnosti...

  • petulinkaa134.9.2013 22:09

    já jsem teda pro to,aby dite melo i svuj prostor,nerikam,vzala jsem si kolikrat malou do postele nebo kdyz nemohla usnou,usnula jsem s ni,ale pak jsem prekladala do postylky,odpoledne si spolu schrupneme v posteli nebo rano nez vylezu tak si ji vezmu ( neni to vzdy pravidlem),ale je rada a ve sve potylce a ma svuj prostor,zadny pravidlo,aby byla jen semnou v posteli,spat v posteli o kterou je přiržená postylka? jezisimarjááááá co to je? si rovnou omotejte dite kolem krku,ja mam mazi nasi posteli a postylkou cca metr,kdyby byla vetsi loznice,dam ji stejne dal,at ma svuj prostr,my taky - tohle delala moje teda,do 8 let se malyho v podstate ,,nemohla zbavit" ušila si na sebe bič a težko horko težko to napravovala,ale je to na kazdym,vzdycky je ale nejaka hranice.Tod za me.Ale nevim v cem je ten smysl spat v posteli s prirazenou postylkou nebo mit dite automaticky v posteli a nemit pro neho postylku,tohle nechapu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist