bez kondomu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #29802 5.1.2012 20:59

Otazka v doplneni, neslo to vlozit..

s klukem jsem bez kondomu jeste nespala, proto, ze HA jsem 100% neverila, ale koukam, ze tomu kazdej na 100% veri. resim ted teda jeden "problem", kdyz se do vas kluk udela, jak potom resite co s tim delat? vemete si kalhotky, aby se to nedostalo na nabytek, postel treba, nebo jak to delate? a kdyz uz jsme u toho, je to lepsi prozitek i pro zenskou? :)

tak jak to tak ctu, tak mi to prijde na jednu stranu s kondomem pohodlnejsi :D

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sex s kondomem je jako lízat zmrzlinu přes sklo .. :D

  • No my máme u postele takovou tu krabičku s papírovíma kapesníčkama a ten si vždy pak přiložím, a pak jdu za chvíli na záchod, chvilinku posedím, ono to vyteče, utřu a je to dobrý :)

  • me se to vice libi :) kondom moc nemam rada :( treba kdyz presusime sex a nachvilku provozujem oral tak s tom kondomem to neslo takze sem rada ze spoleham na HA , noo a ja si bud zajdu na zachod , nebo si oblecu kalhotky a nebo proste dal lezime a kdyz to vytece na prosteradlo tak to jednoduse prevliknem ale to se mi moc nestava :)

  • Vezmu si kapesníček a přiložím si ho k pipce než si manža vyndá svou mužnost a pak se dotřu .
    A je to lepší , aspon pro mě , když je to vevnitř :D . Už jen pro to , že se snažíme o mimčo . ;)

  • no já budu asi divná, ale manžel si dává pozor, nemám to ráda, hlavně jsem z toho měla i problémy, když jsme se snažili o miminko, tak jsem začala trpět na mykozy, tak jsme to řešili, že ze začátku cyklu si dával pozor. Naštěstí jsem otěhotněla brzo. Jinak jsme to řešili papírovými kapesníky, aby to nebylo všude, ale občas nehoda byla.

  • My to taky řešíme papírovým kapesníkem, ale když to skončí na prostěradle (koberci, nábytku) tak se prostě stane no. Já si pak dojdu na záchod, utřu se a třeba si vezmu intimku pro lepší pocit.
    A jinak rozdíl mezi s a bez poznám, je to prostě takové víc přirozené, opravdu jenom vy dva. Navíc si i hodně stěžoval partner a popravdě, nejhorší jsou potom ty cucky z něj.

  • Ahojky je to pro ženskou lepší prožitek, tedy aspoň pro mne a mám vedle postele vlhčený ubrousky a pak se utíkám osprchnout ;-) a kdyby ještě tam byl nějaký zbyteček vezmu si intimku

  • PavlaKaf5.1.2012 23:16

    Bez kondomu je to podle mě mnohem lepší, i když se ti může zdát, že je s tím pak "víc práce" :D I my to řešíme papírovýma kapesníčkama, prostě se oba utřeme a je to :o) Já se pak většinu ještě běžím osprchnout čistě pro pocit :o) No zkus si to a uvidíš sama ;o)

  • petulinkaa136.1.2012 18:05

    my kondom nepouzivame a ani se nijak nechranim s manzelem,v mim pripade ani nemusim :-) ale resim to tak,kdyz se do me udela,coz miluju,ze ho ze me vynda a ja dojdu na wc nebo si dam rucnik jak se rika jako plenku a lezim dal :-) ale vetsinou muzu jeste chvilku i chodit,nevytece to hned :-)

  • Mi je 18 a doteď jsme používala HA i kondom, o Silvestru jsme se odhodlali bez - je to pohodlnější, ale aby se do mě udělala, to bych asi nechtěla. Ne kvůli mě, ale většinou je někdo doma a jít se okoupat je nemyslitelné a mít od toho postel nebo něco, to mi nepřijde jako dobrý nápad. Až spolu budeme sami, bude možnost se jít okoupat, proč ne.
    Podle mě při tomto hodně záleží na okolnostech. Když má kondom, jen se to zaváže a vyhodí. A někdy se hold obětuje bez a neudělá se :)

  • My kondom neuznáváme, cítíme to a nic neutírám. Buď to vyteče, jak jdu časem na záchod, nebo to hold vyteče dřív :-D Než bych čekala, až to vyteče a utřela to, usnu :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist