barva vlasů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55486 9.2.2012 18:16

Ahoj holky přemýšlím jakou si mám dát barvu vlasů jestli blond nebo černou. Nevíte jaká se spíše víc líbí chlapům? :-o

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle me je to chlapum uplne jedno. Na zeny koukaji celkově. Kazdy zensky slusi jina barva vlasů a tim by se zena mela ridit. Pokud si das cernou a nebude ti sluset, tak se ani chlapovi libit nebudes.

  • Za mě teda pokud jsi hnědovláska, což usuzuju, tak bych si blond určitě nedávala, osobně se mi nelíbí, když je žena blond, ještě to nevypadá na tmavých vlasech dobře, jsou pak odrůstym, pokud se o to nestaráš a hnědé obočí a blond vlasy vypadají otřesně (můj názor).
    Být Tebou do blond nejdu, ale já osobně bych si nechala svou barvu.

  • Verousek899.2.2012 18:23

    I podle mě je barva vlasů chlapům jedno, jde o to, která barva by ti slušela. Já jsem hnědovláska, barvila jsem si vlasy na blond a už bych to nikdy neudělala, protože to nevypadalo hezky, jak psala Janullle, pokud se nabarvíš na blond, tak na svých tmavých vlasech budeš mít dost vidět odrosty a opravdu to nevypadá hezky, musíš se často barvit, starat se o to, atd. A naopak, když se nabarvíš na černou, tak až budeš chtít zase jinou barvu, tak ji budeš těžko dostávat dolů.

  • Také se přidávám s tím, že chlapům je to jedno. ;-) Když ta žena vypadá hezky, tak je jim jedno, jakou barvu vlasů má. ;-)
    A jinak se budu asi také opakovat, ale blond bych si nedávala, a černou bych hned také neriskovala. Když si koupíš tmavou hnědou, tak ona chytne černě a postupně se ti bude vymývat, tak uvidíš. ;) Já jsem hnědovláska, ale vždycky jsem chtěla tmavší hnědou, tak jsem se tak začala barvit, ale jednou jsem si koupila moc tmavou a to byl kámen úrazu - vlasy jsem měla černé a nelíbilo se mi to ani trošku. Tak teď už jsem hezky hnědovlasá, ale ráda bych se jednou vrátila na svou původní barvu, přece jen... příroda věděla, proč mi ji dala. :-):-):-)

  • petulinkaa139.2.2012 19:56

    libi chlapu? snad to delas hlavne proto,aby se to libilo tobe :-) ono zalezi na barve kuze,oci atd. musíš vedet co chces,ja mela na hlave cokoliv a vsechny mozny barvy a ver mi,ze nazory lidi jsou souhrne ty,že mi sluseli vsechny barvy,jak blond,tak cerna,hneda,cervena atd. samozrejme myslim ty normalni barvy :-D

  • Ptala jsem se manžela a černou úplně zatratil. Podle mě je to tím, že málokdo na to má, tady v Čechách, vhodnou barvu pleti (pokud nejsi menšina). Za sebe bych volila barvu co nejblíž Tvé přirozené barvě a pokud nějaký extrém - tak melír.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist