babička a miminko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25622 17.8.2011 15:14

Holky, já jsem z toho na palici... Káji mamka Krystince všechno opakuje 5x za sebou, šišlá mi na ní.. neustále sleduje, jestli náhodou nemá trošku studenou ruku.. nebo jí říká co já jí dělám(třeba si malá zrovna prdne a už jí říká jakou má hroznou mámu-že ji v tom jako nechám)...to samý si vymýšlí i na Káju- takový to- "ten táta Krystinko..! Takže jí to říkám pořád dokola a ona to dělá stejně dál.
chápete to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no hrůza,jsem těhotná a bojím se,že moje tchýně bude to samé. Ale co s tím? A co partner? Ten je na její straně? Asi jedině fakt tvrdě na ni,nadat nebo k ní s malou tak nechodit.

  • Simone17.8.2011 15:29

    Řekla bych jí, že pokud to bude dělat dál, bude muset počítat s tím, že k ní nebudete chodit. Pokud jsi jí to pořád opakovala a ona není schopna to pochopit, musí nastoupit jen útok.

  • Souhlasím se Simone, musíš na ní už prostě tvrdě, jinak to nepůjde. Řekni jí, že k ní jinak už nebudete chodit a malou jí nebudeš nechávat na hlídání.

  • Simea17.8.2011 20:49

    Si vzpominam jak moje babicka do me a do sestry porad ryla. Co mama dela spatne, jak by se mela chovat atd. My jsme to doma opakovaly (uz jsme byly starsi 10 a 12) a doma to delalo jenom zle. Takze lepsi je zakrocit, nez to preroste urcitou mez. Nevysvetlovala bych, rekla bych to natvrdo, at to nedela a proc se ti to nelibi, jestli to nepomuze, tak separovat.

  • to taky nesnáším, když se šišlá na děti a různě se komolí slova- jak má pak to dítě mluvit správně.. ale jinač něco podobného někdy dělají mí rodiče " ta mamka, že?". ještě že na malou mi smí tchýně tak omezeně...

  • no tak uz ted se bojim....jsem tehu a s tchyni nemluvime...je to totalůni krava....pohadali jsme se... a ja se zarekla ze jsem sni uz nadobro skoncila! nenecham se vecne pomlouvat!vecne se ji neco nelibilo. a ted? nevim jak to bude dal az se mimco narodi jak to bude? pritel za mamko chodi kazdou nedeli...nechci aby tam brali nase dite!! co mam delat co myslite? do porodu mam jeste cas ale i tak? uz mi psala email i jeji kamaradka ze by jsme meli zakopat sekeru? tak prijde vam to normalni? je to jen mezi nami ta nevim co do toho mota ostatni...holky co myslite?? co mam delat? snazila se nas i z pritelem rozdelit alenejak se ji to nedari...tak ted presla asi na jinou taktiku...

  • evca.knytlova18.8.2011 18:06

    No to je drsný, to tě lituju. Možná to bude hnusné, ale musím říct že já naštěstí tohle řešit nemusím a nedokážu si to představit. S tchýní jsme spolu taky moc nevycházeli a bála jsem se co by jednou bylo až by bylo mimi. Teď už máme roční holčičku a bohužel a možná taky bohu díky má naše dcerka už jen babičku - mojí mamku a ta je ta nejskvělejší babička a mamina jakou znám, takže vážně lituju že musí někdo tohle řešit. Přeju hodně sil a seber všechny síly a vzepři se, že takhle teda ne a že tam s malou nebudeš chodit když se takhle chová. Hodně štěstí :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist