autosedačka Caretero

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23412 30.12.2011 23:07

Ahoj holky,máte některá zkušenosti s touto autosedačkou?Líbí se mi Diabolo XL anebo Spider.Zatím máme Cybex Palas,ale malá už se nevejde do pultíku a když v ní teď usne,přepadává dopředu.Moc děkuji za vaše postřehy a názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, sice ty autosedačky neznám, ale dívala jsem se, že jsou 9-36, my kupujeme 9-18, a pak 18-36 kg. Četla jsem, že čím menší rozsah, tím bezpečnější. Nevím, kolik je tvé malé, ale jestli už by nebylo lepší kupit tu 18-36. My koupili Maxi-cosi, rozhodovali jsme se mezi tou a Romer, vycházejí dobře v testech. Na heurece jsou na ty tvojd ve směs kladné hodnocení, nebo zajít do obchodu a vyzkoušet to přímo s dítětem.

  • my ji máme, máme 9-25 a jsme spokojení, je dobrá. my jsme byli ve dvou obchodech a v obou dvou nám paní řekly to samé, že se platí jen za značku, že ty sedačky jsou všechny testované, že musí být, takže se vůbec nemáme bát koupit caretero za dva litry, nebo chico za čtyři, že méně bezpečné nejsou... to nám řekla paní prodávající sedačky, takže nevím... s caretero jsme spokojení.

  • micika31.12.2011 10:42

    Ahoj,ty máš Cybex Palas? My taky, chtěla jsem kiddy ale pallas byla levnější a dle prodavačky stejně dobrá s dobrými testy a recenzemi...chtěla jsem bezpečí a tak jsem chtěla ten pultík a boční ochranu..
    Jenře maleímu je 10a půl měsíce a teprve v ní začínáme vozit,9kg má od ěch 10měs a sedačka je od devíti kg a ještě nám bylo vajíčko,tak jezdil v něm..kupovali jsm ji už dříve ,takže sme mu ji zkoučeli když byl menší a bylo vidět že potřebuje dorůst,ted v ní sedí tak že má bradu nad pultíkem, ale nezdá se mi to,kor dyž ho tam nabalim ještě v kombineze,přijde mí že nemuže hnout ručičkama a celkově je sedačka obr,takže zápasim s autopásem(asi by byla sedačka dobrá spíš na jaro léto než na zimu,když ho do ní posadim doma,nenavlečeného-zdá se mi o.k.
    Kolik je malé,že se nevejde už do pultíku? Od kdy sedačku používíte? A jak jsi s ní spokojenáty?Malej se mi v ní nevzteká jak ve vajíčku,ale já mám za nej pocit,jestli není moc uvězněný než do ní povyroste

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist