asi se moc bojim

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391625 4.11.2018 14:40

Dobrý den, už delší dobu mě trápí jedna věc. Je mi 17 a stále jsem panna. Měla jsem dva partnery, ale prostě jsem nechtěla s nikým spát, bála jsem se, nechci na to spěchat, jenže se strašně bojím, až najdu někoho, kdo mi opravdu sedne a já vlastně nebudu mít žadný zkušenosti, aby si neřekl, že jsem třeba divná, nebo upjatá. Neměl někdo takové problémy? a jak jste je řešili? já ted ani nemám na žadný vztah čas- těžká škola, do toho hodně sportuju, takže bůh ví, kdy na vztah budu mít čas. važně se toho bojím, přijde mi, že většina holek v mém věku už má co nabídnout. a já? no možná tak si myslím, že dobrou povahu :D moc děkuju.
Také jsem přemýšlela o nějakém psychologovi, protože si myslím, že to může mít spojitost s mým hrozně malým sebevědomím.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka24.11.2018 14:51

    Děláš si srandu? Nemáš co nabídnou? Jen proto, že jsi s nikým nespala? Vždyť to je blbost. Nechápu, proč na to dneska holky hledí tak, že "mít zkušenosti" je nějaké plus pro partnerský život. Co když potkáš za pár let skvělého kluka, který by chtěl, abyste ty zkušenosti nabírali společně? Nebudeš se potom cítit blbě zase z opačné strany?
    Ne každý chlap hledí na ženu, která s nikým nespala, jako na divnou. Ne každý chce mít v posteli "použité zboží", které už si před ním použili jiní.

  • Risu4.11.2018 15:43

    Byt panna v 17 neni nic vyjimecneho ani nic spatneho... On ten "pravy" prijde a treba to vyjde na furt ;) A i kdyby ne, tak na to nezapomenes, pokud ti nepujde jen o to nebyt panna... Protoze toho se zbavis hned, ale mit sex jen pro to, abys o to prišla je nesmysl. Mne bylo 17, s tim klukem jsme pak spolu byli rok a pul a doted se vidame :) (Ma manzelku a dcerku, jsme davno jen pratele :-D

  • Byla jsem panna do 23. Pak jsem si myslela, že jsem našla toho, s kým zůstanu navždy a oba jsme měli své poprvé společně. Nelituji, že jsem si počkala. Spíš byl problém se přenést přes to, když jsme spolu nakonec nezůstali. Nedovedla jsem si představit sex s někým dalším. Raději bych měla v životě jen jednoho sexuálního partnera. Myslím že by to bylo daleko lepší. Nicméně jsem i tento problém nakonec překonala. Ale kdybych si mohla vybrat, raději bych jen jednoho. Potkala jsem i muže, který se chlubil vysokým počtem partnerek. Pro mě se tím úplně shodil. Není žádná výhoda mít příliš zkušeností, pokud nechceš být pornohvězdou. Panenství je svým způsobem velký poklad a pro budoucího partnera může být velká čest, že sis to šetřila pro něj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist